Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η θερμή υποδοχή του Στρός Κάν και το...ΠΑΜΕ

Η θερμή υποδοχή του Στρός Κάν και το...ΠΑΜΕ
09:45
08
December
2010






»
Σχετικά Αρθρα
το οποίο εμπόδισε σε συνεργασία με τα ΜΑΤ την πορεία πρός τη Βουλή,διχάζοντας τους πολίτες.Αποκαλυπτικό Βίντεο
Δείτε το αποκαλυπτικό Βίντεο στο

http://www.youtube.com/watch?v=6Hd6R5b7eM8

η στο τρέχον πρόγραμμα του STOPCARTEL TV

Με διαδηλώσεις υποδέχτηκαν τον Στρός Καν του ΔΝΤ οι πολίτες της Αθήνας.Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, οι Οργανώσεις της Αριστεράς και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία πρός τη Βουλή.Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε νωρίτερα ξεχωριστή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή.

Μέλη του Π.Α.Μ.Ε. το οποίο προηγουμένως ειχε τελειώσει τη συγκέντρωσή του μπροστά στη Βουλή οργανωμένα εμπόδισαν προκλητικά και με την αγαστή συνεργασία των ΜΑΤ τη συνέχιση της πορείας των Οργανώσεων της Αριστεράς πρός τη Βουλή επί της οδού Όθωνος.
Η ενέργεια αυτή έρχεται σε κατάφορη αντίθεση με το παλαικό αίτημα για ενότητα των αγωνιζόμενων πολιτών μπροστά στη λαιλαπα της τρόικας και σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί τα πλατειά λαικά συμφέροντα τα οποία απαιτούν πραγματική λαική συσπείρωση στη βάση της κοινωνίας και όχι τέτοιες διχαστικές πρακτικές.
Το πλήθος των παρευρισκόμενων πολιτών που δεν είχαν ενσωματωθεί στα μπλόκ καμμίας οργάνωσης αλλά συμμετείχαν ενεργά στη διαμαρτυρία αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο την απαράδεκτη αυτή παρέμβαση των μελών του ΠΑΜΕ στην ομαλή εξέλιξη της διαδήλωσης.

Τόσο η ηγεσία του ΚΚΕ όσο και οι επικεφαλής του ΠΑΜΕ θα πρέπει να εκτιμήσουν πάλι την αναγκαιότητα εκδήλωσης τέτοιων πρακτικών που βρίσκονται σε προφανή δυσαρμονία με το λαικό αίσθημα και αίτημα για λαική ενότητα, η οποία ούτως η άλλως κτίζεται αυθόρμητα από τους πολίτες στη βάση της κοινωνίας.

Τα ακηδεμόνευτα κινήματα των πολιτών που αναπτύσονται ραγδαία σε όλη τη χώρα, αποδεκνύουν καθημερινά στην πράξη ότι οι πολίτες έχουν ξεπεράσει τους κομματικούς σχηματισμούς, οι οποίοι μοιραία συρικνώνονται σε πρωτόγνωρα μικρές διαστάσεις.Τα ποσοστά τα οποία αυτοί πήραν στις τελευταίες εκλογές το αποδεικνύουν άλλωστε με πανηγυρικό τρόπο..

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου