Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΑΑΚ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ HOΟLIGAN ΤΗΣ ΚΝΕ

πηγή: Ο ΕΡΓΑΤΗΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΑΑΚ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ HOΟLIGAN ΤΗΣ ΚΝΕ

Εκτεταμένα επεισόδια με τραυματίες φοιτητές (ένα σοβαρά), μέλη της ΕΑΑΚ στο πολυτεχνείο του ΠΘ, όταν μέλη της ΚΝΕ κλιμάκωσαν την αντεπίθεση μέσα στα πανεπιστήμια με αφορμή (προβοκατόρικη έτσι κι αλλιώς) υπόθεση της πλακέτας της ηρωικής Σωτηρίας Βασιλακοπούλου (μέλους της ΚΝΕ) που δολοφονήθηκε το 1980. Αν η Σωτηρία γνώριζε σήμερα (θύμα της εργατικής τάξης και όχι απλά της ΚΝΕ) τα αίτια της εμφύλιας διαμάχης στα πανεπιστήμια, πιθανότατα να απέστρεφε το βλέμμα της από τους σημερινούς υπερασπιστές της.

Η Σωτηρία δολοφονήθηκε από την εργοδοσία και το αστικό κράτος. Φοιτητές τω ν ΕΑΑΚ υπάρχει πιθανότητα να δολοφονηθούν από ΚΝΙΤΕΣ:

Εκτέλεσε όλους τους διαφωνούντες ως...προδότες!

Τα εκτεταμένα σημερινά επεισόδια κλιμακώθηκαν από τον μεμονωμένο πολιτικό χουλιγκανισμό μέλους των ΕΑΑΚ, με αποτέλεσμα τα σταλινικά νεαρά παιδιά της ΚΝΕ να θυμηθούν τις ένδοξες ημέρες του αγαπητού τους πατερούλη Ιωσήφ.

Τα επεισόδια έχουν την έγκριση της τοπικής καθοδήγησης του ΚΚΕ Μαγνησίας και αποτελεί εγκεκριμένο πολιτικό σχεδιασμό στην πιο κρίσιμη πολιτική περίοδο καθώς αποπροσανατολίζει το εργατικό και νεολαϊστικο κίνημα από τα άμεσα καθήκοντα πάλης και στρέφει τα πυρά εναντίον αριστερών φοιτητικών και πολιτικών παρατάξεων αντί ενάντια στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα.

Η πολιτική των σταλινικών εκκαθαρίσεων από τη πλευρά της ΚΝΕ, σε μια εποχή αποχώρησής της από όλες τις γενικές συνελεύσεις των φοιτητικών συλλόγων μέσω της δημιουργίας του ΜΑΣ, δεν εκπλήσσει όταν η ίδια η γενική γραμματέας του ΚΚΕ την εποχή του Δεκέμβρη 2008, αποκήρρυσε την εξέγερση και διαμηνούσε μέσα στη Βουλή ότι “όταν γίνει επανάσταση δεν θα σπάσει ούτε ένα τζάμι”. Προφανώς ξέχασε να συμπληρώσει ότι θα “σπάσουμε κάθε κεφάλι αριστερού, εφόσον διαφωνεί μαζί μας”.

Ο πολιτικός εκφυλισμός, παρόντας έτσι κι αλλιώς στο σταλινικό ΚΚΕ, αναπαράγεται με ομάδες κρούσης ΚΝΑΤ (όπως λέγονταν παλιά) εναντίον αριστερών φοιτητών και πολιτικών οργανώσεων.

Ο πολιτικός χουλιγκανισμός μέσα στα ΕΑΑΚ είτε στα λόγια, στη περίπτωση του ΠΘ, είτε στη πράξη στη περίπτωση των γεγονότων της Πάτρας πρέπει να καταδικαστεί και να απομονωθεί.

Τα μέσα δεν αγιάζουν το σκοπό. Αυτό ήταν και παρέμενε μια σταλινική θεωρία που δεν αποτελεί χαρακτηριστικό κάνενα κομμουνιστή.

20/12/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου