Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ


ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολόκληρη η κοινή γνώμη, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, κυρίως από εναλλακτικά-διαδικτυακά μέσα επικοινωνίας, τον ηρωικό αγώνα του λαού της Κερατέας και των αλληλέγγυων συναγωνιστών.

Εμείς, ως Κίνημα για Ελεύθερους Δρόμους και Ελεύθερους χώρους-Δεν Πληρώνουμε Διόδια -Δεν Πληρώνουμε την Κρίση τους, δηλώνουμε με τον πιο εμφατικό τρόπο τη συμπαράταξη και την αλληλεγγύη μας στον αδιάλλακτο αγώνα σας.

Καταγγέλλουμε το τρομο-κράτος της κυβέρνησης του ΔΝΤ και των μεγαλοκαρχαριών εργολάβων, το οποίο απέστειλε τον κατοχικό του στρατό (ΜΑΤ και ασφαλίτες) προκειμένου να καταστείλει τους αγωνιζόμενους κατοίκους και να εγκαταστήσει ετσιθελικά τη χωματερή μέσα στα σπίτια τους.

Καταγγέλλουμε τις εκτός κάθε δημοκρατικής έννοιας συλλήψεις των κατοίκων από μπάτσους και εισαγγελείς προκειμένου να κάμψουν το φρόνημα και την αγωνιστικότητα του λαού.

Αρχή μας είναι η ενότητα των κινημάτων, τα οποία έχουν την ίδια ρίζα, που δεν είναι άλλη από την αντίσταση στο παρακμάζον καπιταλιστικό σύστημα, το οποίο μας μαυρίζει τις ζωές ολοένα και περισσότερο.

Καλούμε όλα τα αγωνιζόμενα κινήματα, όλους τους ασυμβίβαστους πολίτες και όλη τη νεολαία να μετατρέψουμε την οργή μας σε αγωνιστική δράση και να συμπαραταχθούμε απέναντι τους, προκειμένου να αποτελέσουμε τσουνάμι ανατροπής!

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις πανελλαδικής κλίμακας αγωνιστικές κινητοποιήσεις ανοίγματος Διοδίων των Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα Διόδια που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24-12-10. Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει ως εξής:

«Τριπλό by pass No 2»: Ξεκινάμε με άνοιγμα των διοδίων της Ελευσίνας στις 4μμ, συνεχίζουμε ανοίγοντας τα διόδια της Ελευσίνας στην Αττική Οδό στις 6μμ για να καταλήξουμε στο άνοιγμα των διοδίων Αφιδνών στις 7μμ.

Εκτός Αττικής έχουν ανακοινωθεί τα παρακάτω ανοίγματα:

Διόδια Τραγάνας: 4μμ – Διόδια Μώλου: 3μμ – Διόδια Μοσχοχωρίου: 4μμ – Διόδια Πολύμυλου Κοζάνης: 4μμ – Διόδια Θήβας: 4μμ. - Πάτρα-Ρίο προσυγκέντρωση 1μμ νοσοκομείο Ρίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΣ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ

epitropesdiodiastop.blogspot.com

oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου