Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οι εργαζόμενοι στον ΕΣΔΚΝΑ σας καλούν αύριο 30-12-10 και ώρα 12:30 Στη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Πανεπιστημίου 52 Ομόνοια

ΛΙΟΣΙΑ 29-12-10
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Οι εργαζόμενοι στον ΕΣΔΚΝΑ σας καλούν αύριο 30-12-10 και ώρα 12:30 Στη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52 Ομόνοια) για να αντισταθούμε στο ξεπούλημα της διαχειρίσεις των Απορριμμάτων της Αττικής που θα αποφασίσει το Διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου.
Η μαζική μας παρουσία στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΔΚΝΑ θα είναι η μοναδική εγγύηση που για την αποτροπή των σχεδίων τους στην παραχώρηση της διαχειρίσεις των Απορριμμάτων σε ιδιώτες.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά όταν ακόμα και η καθαριότητα των Δήμων έχει στοχοποιηθεί και ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν σε ιδιώτες με διάφορα προσχήματα, μόνο με ενότητα και αγώνα μπορούμε να αντισταθούμε στο ξεπούλημα.
Αύριο ο ΧΥΤΑ θα είναι κλειστός από τις 11 έως το τέλος της βάρδιας. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να διαδηλώσουμε την αντίθεση τους στη διάλυση του ΕΣΔΚΝΑ.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Η Επιτροπή αγώνα του ΕΣΔΚΝΑ

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΣΤΗ 1,30μμ
Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ

ΧΑΡΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Αντιπρ ΠΟΕ ΟΤΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου