Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Κερατέα,: και σήμερα εκτυλίσσονται επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής και δυνάμεις της αστυνομίας.

Έκρυθμη είναι για μία ακόμα μέρα η κατάσταση στην Κερατέα, όπου και σήμερα εκτυλίσσονται επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής και δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για τη θέση της Πολιτείας να κατασκευάσει χώρο Χ.Υ.Τ.Υ στην περιοχή Οβριόκαστρο.

Από το πρωί επικρατεί μεγάλη ένταση στην περιοχή, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν αναίτια βία κατά των συγκεντρωμένων που διαμαρτύρονται για την κατασκευή του Χ.Υ.Τ.Υ. Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι έχουν σημειωθεί καταστροφές σε αυτοκίνητα του δήμου.

Κάνουν λόγο για αναίτια αστυνομική βία, τονίζοντας πως οι συμπλοκές σημειώνονται, ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση να μη γίνει καμία εργασία στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές (16/12) το Ειρηνοδικείο του Λαυρίου δικαίωσε για μία ακόμα φορά τους κατοίκους της Κερατέας, αποφασίζοντας την προσωρινή άρση των εργασιών, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί αρχαιολογική μελέτη. Να σημειωθεί ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου