Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ο αιφνιδιασμένος παρακρατικός μηχανισμός παίζει τα ρέστα του.

Ας του τα πάρουμε!

αναδημοσιεύει ο risinggalaxy από το tsak-giorgis.blogspot.com (ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ)

«Ζηλωτόν μεν ο πλούτος, τίμιον μέντοι και θαυμαστόν η δικαιοσύνη»
(Ο πλούτος είναι βέβαια ζηλευτός, η δικαιοσύνη όμως είναι πολύτιμο και θαυμαστό πράγμα)
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Αυτές τις μέρες το κράτος παίζει τα ρέστα του -ιδίως στην Κερατέα, θέλοντας να κλεισει τους λογιαριασμούς του με την εξεγερμένη κοινωνία, πριν αυτοί καλά-καλά ανοίξουν. Η μαζική λαική αντίσταση -και αρκετές φορές αντεπίθεση- της Τετάρτης κατά των παρακρατικού συρφετού της ΕΛ.ΑΣ. τρόμαξε πολύ τον…καλό κόσμο της συστημικής κλίκας!

Ένα μέρος του χειμαζόμενου συστήματος αναγκάστηκε ν’ αναδιπλωθεί. Είδαμε την Πέμπτη το πρωί στο ΜΕGA τις φιγούρες του Καμπουράκη και του Οικονομέα και καταλάβαμε ότι τα παπαγαλάκια του μεγκα-λύτερου δημοσιογραφικού κωλοχανείου έχουν -κατά το εις την αργκό λεγόμενον-κλάσει χιονόμπαλες!

Είδαμε επίσης την ίδια μέρα στο ALTER, το δημοσιογραφικό τσόκαρο της κυβερνητικής προπαγάνδας, ονόματι Κάτια Μακρή, φανερά επιρεασμένο απ’ τη…Χατζηδάκειο κλωτσοπατινάδα.
Ξαφνικά οι αστοιχείωτοι δημοσιογραφικοί τζουτζέδες του ΔΝΤ και της κυβέρνησης άρχισαν ν’ ανακαλύπτουν το δοκιμαζόμενο λαό και τη λανθασμένη πολιτική του μνημονίου! Αυτοί, που σε καθημερινή βάση γλύφουν και ξεπλένουν απατεώνες από τις εκπομπές και τα δελτία τους, αποκαλώντας τους “υπουργέ μου”, όπως κάνει το “ΠΕΤΣΙ” ο Καμπουράκης (“Πετσί” αποκαλούν στην Κρήτη-μιας κι ο Καμπουράκης είναι Χανιώτης- το χωριάτη χαμηλού επιπέδου και γενικώς τον αστοιχείωτο άνθρωπο).

Υπάρχει όμως κι ένα μέρος του συστήματος, ο σκληρός του πυρήνας, ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ο οποίος μετά τη ΛΑΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ στην Κερατέα, σχεδόν πανικοβλήθηκε, κι αντί ν’ αναδιπλωθεί αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του!

Ό σκληρός αυτός πυρήνας του δωσιλογικού μπλοκ εξουσίας δείχνει να’ χει πανικοβληθεί περισσότερο απ’ όλους εξ’ αιτίας της ΑΠΡΟΣΜΕΝΗΣ λαικής αυτοάμυνας κι αρχίζει να χάνει τον έλεγχο!
Αυτό δείχνουν οι αγωνιώδεις κραυγές του φασιστικού λεκέ, Άδωνιδος Γεωργιάδη: ”Οφείλουμε ν’ αντισταθούμε στο…χύδην όχλο!”. Αυτό δείχνει η ηλίθια έως κωμική απόφαση για την παρουσία ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 25χρονων ασφαλιτών στη διαδήλωση της Τετάρτης 15 Δεκέμβρη, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις έφαγαν της χρονιάς τους από κάποιους…μεγαλύτερούς τους σε ηλικία διαδηλωτές, ενώ συγχρόνως οι φάτσες των περισσοτέρων απ’ αυτούς είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Αυτό δείχνει η στάση της ΕΛ.ΑΣ. στο σύγχρονο ΜΑΝΙΑΚΙ της Κερατέας. Η Κερατέα αντιστέκεται και δεν λυγίζει. Το παρακράτος της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να επιβάλλει στην κοινωνία το νόμο των μαυραγοριτών, τους οποίους περιφρουρεί και υπερασπίζει και για το λόγο αυτό έχουν αμολύσει τους ασύδοτους αλήτες των ΜΑΤ κατά των ηρωικών κι αποφασισμένων Κερατιωτών.

Το ελληνικό κράτος λοιπόν έχει συνέχεια! Όπως και τότε (1941), έτσι και τώρα οι σύγχρονοι μαυραγορίτες του πολιτικού συστήματος έχουν ως ασπίδα τους σύγρονους ταγματασφαλίτες των ΜΑΤ και της Ασφάλειας.

Πλην όμως, η γροθιά του αδικημένου κι εξεγερμένου λαού είναι απείρως βαρύτερη απ’ το γκλομπ των θρασύδειλων παρακρατικών, κάτι το οποίο ένοιωσαν για τα καλά στην πλάτη τους αρκετοί “άνδρες” των ΜΑΤ της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας.
Ή για να το πούμε, όπως το’ πε κι ο Χατζηνικολάου “Τον κ. Χατζηδάκη δεν τον χτυπούν νεαροί κουκουλοφόροι, αλλά άνθρωποι κάθε ηλικίας, οι οποίοι δεν νοιάζονται που τα πρόσωπά τους φαίνονται στην κάμερα”

Τίποτα δεν τέλειωσε…Όλα τώρα αρχίζουν. ραντεβού στους δρόμους με ψυχή βαθιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου