Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Μετάδοση LIVE των λαικών κινητοποιήσεων- LIVE η σημερινή 17/12 πορεία των πρωτοβάθμιων Σωματείων από τα Προπύλαια στις 6 μμ

Το Ελεύθερο Διαδικτυακό μας Κανάλι STOPCARTEL TV που λειτουργεί στη βάση εθελοντικής συμμετοχής μελών μας,θα είναι στο μέτρο του δυνατού παρόν στις λαικές κινητοποιήσεις προκειμένου να δίνει τη δυνατότητα σε όσους αντικειμενικά αδυνατούν να παιρνουν μέρος σε αυτές, όπως και στους πολίτες από άλλα μέρη της χώρας να τις βλέπουν ΖΩΝΤΑΝΑ χωρίς τα φίλτρα και τις σκοπιμότητες των συμβατικών ΜΜΕ.
LIVE η σημερινή 17/12 πορεία των πρωτοβάθμιων Σωματείων από τα Προπύλαια στις 6 μμ *

Η δυνατότητα ζωντανών μεταδόσεων με κινητή μονάδα κανονικής ευκρίνειας streaming, επιτρέπει ήδη στούς επισκέπτες μας να έχουν άμεση εικόνα των γεγονότων, πράγμα που τα συμβατικά ΜΜΕ δεν θέλουν αλλά και δεν τα συμφέρει να κάνουν, λόγω υψηλού κόστους (αναγκαστικά δορυφορική μετάδοση).

Το STOPCARTEL TV έχει καλύψει με την κινητή του μονάδα την αυτοκινητοπορεία Αθήνας -Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβρη, διάρκειας συνεχούς μετάδοσης 7 ωρών που υπήρξε και ρεκόρ διαδικτυακής τηλεθέασης για την Ελλάδα, με 15.000 θεατές συγχρόνως κατά μεγάλα διαστήματα της μετάδοσης,όπως και τίς πορείες των 15 Νοέμβρη και 15 Δεκέμβρη.

Οι εθελοντές -μέλη μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων,ώστε να γίνονται απόλυτα σεβαστά τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.

Οι μεταδόσεις LIVE θα ανακοινώνονται έγκαιρα η εκτακτα κάθε φορά με BANNER πάνω στην οθόνη του STOPCARTEL TV που βρίσκεται στο δεξιό μέρος της οθόνης του υπολογιστή, κάτω ακριβώς απο τα κινούμενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.

Οι διαχειριστές ιστοσελίδων η blogs έχουν τη δυνατότητα της ελεύθερης αναμετάδοσης, χρησιμοποιώντας την απλή διαδικασία EMBED με ενεργοποίηση της σχετικής ένδειξης στο αριστερό κάτω μέρος της οθόνης και copy paste του κωδικού στην ιστοσελίδα τους.Το ίδιο μπορεί να γίνει και στο facebook κλπ.

* Οι LIVE μεταδόσεις μπορεί να τροποποιούνται λόγω συνθηκών.

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου