Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

IMPERIALηστικά: Ο GAP στη Λάρισα δήλωσε: My name is GAP. Troikan GAP



IMPERIALηστικά: Ο GAP στη Λάρισα δήλωσε: My name is GAP. Troikan GAP

πηγή: Ο ΕΡΓΑΤΗΣ
Στο ξενοδοχείο Imperial για να δηλώσει “Προχωράμε μπροστά” κι όλος ο υπόλοιπος λαός πίσω ολοταχώς, η προσγείωση του troikan GAP ήταν σχετικά ανώμαλη, καθώς λίγοι αλλά παρόντες εργαζόμενοι και άνεργοι, από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και πέρα, δήλωσαν με όσο κουράγιο και αποφασιστικότητα χρειάζεται ότι αυτός και οι περιφερειάρχες και υποψήφιοι τοπάρχες, χειροκροτητές της χρεοκοπίας της χώρας είναι ανεπιθύμητοι.

“Μάχιμες ταξικές δυνάμεις” της πόλης δεν θέλησαν να του χαλάσουν την προεκλογική φιέστα. Εξάλλου τον βλέπουν κάθε μέρα στη Βουλή και του τα λένε. Για ποιο λόγο να μαζέψουν το κόσμο τους και να ακυρώσουν την επίσκεψη του GAP στη Λάρισα;

Εναλλακτικοί “αριστεροί” προτιμούν να αφισσοκολούν έξω από βουλευτικά γραφεία “προσέξτε τι ψηφίζετε”, την εποχή που ψηφιζόταν το μνημόνιο, “γιατί ο λαός της Λάρισας θα σας ξεγράψει”. Βέβαια είναι εξαιρετικά “μάχιμο” να πηγαίνεις σε βουλευτικά γραφεία από το να πηγαίνεις στο ξενοδοχείο Imperial, φίσκα στην ασφάλεια και τους μπρατσωμένους του GAP.

Που βρίσκεται το μεγαλύτερο gap θα το έχετε καταλάβει.

Με κεφαλαία αλλά με πάθος, για τα imperialηστικά της Λάρισας:

ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΘΡΕΨΕ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IMPERIAL;

ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ;

ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ 500 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ <<ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ>> ΕΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ IMPERIAL ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ <<ΓΡΑΦΙΚΟΙ>> ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΑΛΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟY.

ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΔΙΟΛΟΥ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΕΚΛΗΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΤΟΣ 4-5 ΑΤΟΜΩΝ.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΝΤΑ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ 50 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΣΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ή ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΠΛΑΤΕΙΑ <<ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ>> ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΥΝΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ <<ΑΛΛΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ>> ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ.
ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

Mετά γνώσεως λόγου, δίχως φόβο αλλά με περίσσιο παθος

Δ.Α

ΥΣ:

Στη συγκέντρωση στο ΔΙΟΝ και στο άνοιγμα των διοδίων της Λεπτοκαρυάς στις 2/10 με τα γνωστά γεγονότα, συμμετείχε και η “Επιτροπή Λάρισας ενάντια στα νέα μέτρα” και σε αυτούς αναφέρεται ο συναγωνιστής.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/search?updated-max=2010-10-09T03%3A01%3A00%2B03%3A00&max-results=38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου