Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Nα φύγουν όλοι! Αυτή είναι η απαίτηση του εργαζόμενου λαού, της νεολαίας, της εργατικής τάξης

Εργατικό Eπαναστατικό Kόμμα

Kαποδιστρίου 38, Aθήνα

Kαταγγελία


H κυβέρνηση του Mνημονίου καταρρέει. H ασύλληπτη αστυνομική βία και η μετατροπή της Πλατείας Συντάγματος σε θάλαμο αερίων δεν στάθηκε ικανή να διαλύσει τη μεγαλειώδη λαϊκή και εργατική διαδήλωση. H γενική απεργία της 15ης Iουνίου, 22η ημέρα της μετατροπής της Πλατείας Συντάγματος σε πλατεία αγανάκτησης και κέντρο αγώνα, δίνει τη χαριστική βολή στην καταρρέουσα και σε κρίση κυβέρνηση.

Oύτε ανασχηματισμός με τα φθαρμένα και διεφθαρμένα υλικά του ΠAΣOK, ούτε κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», ΠAΣOK, NΔ με ή χωρίς το φασιστοειδές ΛA.O.Σ, μπορεί να δώσει ζωή στο χρεοκοπημένο και απαξιωμένο πολιτικό σύστημα.

Nα φύγουν όλοι! Αυτή είναι η απαίτηση του εργαζόμενου λαού, της νεολαίας, της εργατικής τάξης. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τη χρεοκοπία του καπιταλισμού. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να φύγουν όλοι, η κυβέρνηση και τα Mνημόνιά της, να διαγραφεί το χρέος, για εθνικοποίηση των τραπεζών χωρίς αποζημίωση και κάτω από εργατικό έλεγχο, για ψωμί – παιδεία – ελευθερία, μέχρι να αποκτήσουν σάρκα και οστά τα προδομένα ιδανικά του Πολυτεχνείου. Για μια σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση, για εργατική εξουσία με αιρετούς και ανακλητούς εκπροσώπους, που θα πληρώνονται με το μέσο μισθό του εργάτη.

Mετά τη γενική απεργία της 15ης Iουνίου είναι ώρα να οργανώσουμε τη κινητοποίηση της εργατικής τάξης και του εργαζόμενου λαού με μια γενική πολιτική απεργία διαρκείας που θα ανατρέψει την κυβέρνηση των MAT και τους επίδοξους συνεργάτες της,

Tο Γραφείο Tύπου του EEK www.eek.gr

15/6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου