Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Λα'ι'κή Συνέλευση από την ''Επιτροπή ενάντια στο Κλείσιμο των Νοσοκομείων ''.

ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουνίου,πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο ΦΙΞ το κάλεσμα σε Λα'ι'κή Συνέλευση από την ''Επιτροπή ενάντια στο Κλείσιμο των Νοσοκομείων ''.
Στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν μεταξύ των συγκεντρωμένων,αλλά και από τους ομιλητές εκφράστηκε η αναγκαιότητα για συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην υγεία,αλλά και όλων των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων που δέχονται επίθεση.Τονίστηκε πως είναι απαραίτητο οι γειτονιές να γίνουν εστίες νέων αγώνων και διεκδικήσεων.
Μετά το τέλος των τοποθετήσεων ακολούθησε πορεία στην Πατησίων με κατεύθυνση προς το Γ.Ν.Πατησίων,ενώ στο δρόμο μοιράζονταν δεκάδες προκηρύξεις που γίνονταν δεκτές με πολύ μεγάλη προθυμία.
Έγινε μικρή στάση έξω από το Γ.Νοσοκομείο Πατησίων-που μαζί με την Παμμακάριστο θα συγχωνευτούν με το Αγία Όλγα-και η πορεία συνεχίστηκε μέσα από τις γειτονιές της περιοχής με προορισμό και πάλι το 7ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ.
Ο κόσμος στα μπαλκόνια χειροκροτούσε και επευφημούσε ακούγοντας τα συνθήματα υπέρ της πλήρης και δωρεάν υγείας για όλους και κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και της τρόικας.
Στη δράση συμμετείχαν οι συλλογικότητες:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 7ΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΚΑ
ΑΝ.Α.Σ.Α (Αναγέννηση Ανθρωπίνων Σχέσεων & Αξιών)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ γ.ν.ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ
Ο αγώνας συνεχίζεται... Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο απο την κινητοποίηση






πηγή: ΑΝΑΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου