Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΝΕΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


Την ώρα που η μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων αντιμετώπιζε τον χημικό πόλεμο των Ματατζήδων πραιτοριανών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και την πρόστυχη δράση των ανδρών της Ασφάλειας και της ΕΥΠ, στην απέναντι ακτή της Μεσογείου, άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διεξάγονταν.

Αεροπορική επιχείρηση του ΝΑΤΟ έπληξε ένα λεωφορείο στην είσοδο της πόλης Κίκλα της Λιβύης, που βρίσκεται 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τρίπολης, στοιχίζοντας την ζωή δώδεκα ανθρώπων, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση. Η τηλεόραση ανέφερε ότι το λεωφορείο επλήγη κατά την είσοδό του στην πόλη Κίκλα, «κάτι που οδήγησε στο να γίνουν μάρτυρες 12 επιβάτες».

Η κρατική τηλεόραση δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ενώ το ΝΑΤΟ δεν σχολίασε την είδηση.

Γίνεται σαφές ότι η δολοφονική συμμαχία που οι εκπρόσωποι της έχουν εξαγγείλει ξανά και ξανά την επιτυχία των επιχειρήσεων τους και την αναμενόμενη εκδίωξη του δικτατορικού καθεστώτος Καντάφι, αδυνατούν να επιβάλλουν τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια. Θυμίζουμε, ότι όταν άρχισε η ιμπεριαλιστική επέμβαση, οι αρχικές εκτιμήσεις αναλυτών που έκαναν λόγο για επιχειρήσεις τριών μηνών αντιμετωπίστηκαν με θυμηδία.

Πλέον έχουμε Ιούνιο, το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει μεγάλες έριδες, τα οπλοστάσια της μιας μετά της άλλης δύναμης εξαντλούνται (χαρακτηριστικό παράδειγμα η Δανία).

Αυτό κάνει τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ και τις κυβερνήσεις πιο επιθετικές, κλιμακώνοντας την χρήση χερσαίων δυνάμεων, μετατρέποντας τους Μισθοφόρους τους σε Πληρωμένους Δολοφόνους που επιδιώκουν να εκτελέσουν το μαφιόζικο συμβόλαιο δολοφονίας του Καντάφι.

Η παραβίαση με τον πιο βάρβαρο τρόπο του Διεθνούς Δικαίου από τις αρμάδες τους, που υποκριτικά το ως φύλλο συκής, αποκαλύπτεται μέσα από τα συνεχή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με τις μαζικές δολοφονίες αμάχων, που η προπαγανδιστική ορολογία χαρακτηρίζει ως παράπλευρες απώλειες.

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται όμως ότι η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, που έχει κηρύξει τον πόλεμο στον εργαζόμενο λαό μας, αποτελεί βασική συνιστώσα των φρικτών ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων συμμετέχοντας αποφασιστικά στην επέμβαση και στους βομβαρδισμούς.

Πρέπει να φύγουν το Συντομότερο.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου