Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΕΝΑ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΣΜΟΥΣ-ΑΥΤΟΘΕΣΜΟΥΣ
ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ,
ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Το ζήτημα έχει πλεον τεθεί: Ή θα αφήσουμε το σύνολο των εξουσιαστών να συνεχίσουν το καταστροφικό για την κοινωνία έργο τους ή ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας με τα δικά μας χειραφετημένα μέσα, για το ξεπέρασμα του συστήματος της κοινωνικής λεηλασίας.

Να μην τους δώσουμε κανένα άλλοθι να μας εξαπατήσουν για μια ακόμα φορά με τα ενδοσυστημικά εξουσιαστικά παιχνίδια τους!

Η συνολική απαξίωση του συστήματος, του κοινοβουλευτισμού και όλων των κρατικών, κυβερνητικών, κομματικών ιερατείων σήμερα, με την πολιορκία της Βουλής από δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές, απέδειξε την πολιτική γύμνια τους και τον πανικό τους μπροστά στα ορμητικά ποτάμια των διαδηλωτών, που στην πράξη διεκδικούν και προτάσουν την αμεσοδημοκρατική οργάνωση της κοινωνικής ζωής.

Μετά την απροκάλυπτη κρατική τρομοκρατία των ΜΑΤ στην πλ. Συντάγματος και την προσπάθεια διάλυσης των διαδηλωτών, τη διασπορά του φόβου και τη συντεταγμένη συκοφάντηση των συγκεντρωμένων από τα ΜΜΕ, αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο χειραφετημένος κόσμος της εργασίας και η νεολαία δεν υποτάχθηκαν, δεν τρομοκρατήθηκαν, δε χειραγωγήθηκαν. Αποφασιστικά και δυναμικά βγήκαν στο προσκήνιο, ως το αντίπαλο δέος των από κάτω, διαφύλαξαν το δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα των διεργασιών της πλ. Συντάγματος και νίκησαν.

Σήμερα που όλο το φάσμα της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, σκόπιμα αγνοεί το πανκοινωνικό-πανελλαδικό αίτημα των ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ που είναι η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η χειραφετημένη ΔΡΑΣΗ, όλα συνεχίζονται μέχρι την οριστική ρήξη!

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Ανακοίνωση της εργατικής εφημερίδας ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου