Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!

Η Νέα Οδός ΑΕ, η πολυεθνική χαρατσοεισπρακτική η οποία έχει αναλάβει εργολαβία από το πολιτικό της προσωπικό (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), να αρπάζει τα χρήματα του λαού στο κομμάτι της εθνικής οδού μεταξύ Αφιδνών-Μώλου Φθιώτιδας, χθές το βράδυ τίμησε για άλλη μια φορά την καλή της φήμη.

Αυτή τη φορά τους τέλειωσαν οι Μαγκούφηδες , γιατί ο λαός ξύπνησε και δεν τους επιτρέπει πια τέτοια νταηλίκια.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2011, όταν συναγωνιστές του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» άνοιξαν τα διόδια Αφιδνών, σε ένδειξη διαμαρτυρίες για την σωρεία μηνύσεων που έχει κάνει η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ σε αγωνιστές του κινήματος, προκειμένου να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων , η πολυεθνική εταιρία επιστράτευσε μία χαμηλόμισθη υπάλληλο να τους κάνει την βρώμικη δουλειά, προκειμένου να δυσφημίσει το κίνημα μας.

Συγκεκριμένα, η υπάλληλος επιτέθηκε με βιαιότητα λεκτική και σωματική , σε έναν συναγωνιστή ο οποίος ευγενικά της ζήτησε να μην εισπράττει διόδια κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης. Αφού τον εξύβρισε, ακολούθως τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο συναγωνιστής μας Γιάννης Ζώης να υποστεί:

κακώσεις κεφαλής και αυχένα, ευαισθησία αριστερά παρασπονδυλικά στην περιοχή του τραπεζοειδούς , οίδημα υπερόφρυας χώρας δεξιά, εκδορές χειλέων και ευθυασμό της Αυχενικής Μοίρας Σπονδυλικής στήλης, σύμφωνα και με τη διάγνωση των νοσοκομειακών γιατρών του ΚΑΤ.

Ο συναγωνιστής μας , παρέμεινε μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης υπό παρακολούθηση ξαπλωμένος σε φορείο και με ειδικό νάρθηκα αυχένα και αποχώρησε με φαρμακευτική αγωγή και οδηγίες για πολυήμερη χρήση αυχενικού κολάρου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πάγια θέση του κινήματός μας, είναι ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τους υπαλλήλους των διοδίων οι οποίοι δουλεύουν για το μεροκάματο κάτω από άθλιες συνθήκες εργασίες, μέσα στο καρκινογόνο καυσαέριο και με απαράδεκτες συμβάσεις σκλαβιάς.

Έτσι ουδέποτε, δύο χρόνια τώρα που το κίνημα βρίσκεται διαρκώς στους δρόμους, έχει σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο με εργαζόμενο των διοδίων. Είναι σημαντικό, ότι πολλοί συνάδελφοι, της εν λόγω υπαλλήλου, έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους, να ζητήσουν συγνώμη από τους συναγωνιστές και να καταδικάσουν την πράξη της, πάντα όμως με το φόβο διάχυτο στα μάτια τους λόγω των καμερών που παντού έχει τοποθετήσει η καιροφυλακτούσα εργοδοσία.

Αμέσως μετά το επεισόδιο, οι συναγωνιστές ζήτησαν απο την αστυνομία την καταγραφή του συμβάντος και την λήψη των στοιχείων της υπαλλήλου, προκειμένου ο παθών συναγωνιστής να υποβάλλει μήνυση. Από την στιγμή αυτή αρχίζει η προσπάθεια της εταιρίας να διαστρεβλώσει τα γεγονότα.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η στάση των μεγαλοεργολάβων διεκδικεί όσκαρ σκηνοθεσίας : Ασθενοφόρο για την υπάλληλο, ανακοινώσεις στο διαδίκτυο και άλλα κωμικοτραγικά.

Ο αιμόφυρτος συναγωνιστής μας, μαζί με δεκάδες αλληλέγγυους συναγωνιστές, διακομίσθηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες. Για του λόγου το αληθές αντί για βαρύγδουπες ανακοινώσεις έμμισθων δικηγορίσκων, το Κίνημα θα παραθέσει εικόνες και στοιχεία...

Ας καταλάβουν οι μεγαλοκαρχαρίες ότι η εποχή όπου ασελγούσαν ανενόχλητοι στον κοιμισμένο λαό πέρασε και δε θα ξαναγυρίσει.

Το κίνημα δεν τρομοκρατείται από τραμπούκους Μαγκούφηδες και από οποιονδήποτε εγκάθετο της εργοδοσίας! Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!

Διεκδικούμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, και θα αγωνιζόμαστε μέχρι να την τελική νίκη.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ !

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ»

www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου