Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ακροδεξιοί ομολόγησαν ότι ετοίμαζαν εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας


υποδυόμενοι τους Αναρχικούς .Από την έρευνα επιβεβαιώθηκε ότι κινούνται στον ακροδεξιό χώρο.Ετσι στήνονται οι εγκληματικές προβοκάτσιες.
ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ..

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δύο νεαροί, 25 και 26 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο, συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Περιστέρι, με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ολα άρχισαν από έλεγχο που τους έγινε επειδή επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν πάνω τους υλικά για την κατασκευή μολότοφ και συγκεκριμένα ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, τρία άδεια μπουκάλια μπύρας και στουπιά. Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε -εκτός των άλλων- ένα μπιτόνι των 20 λίτρων γεμάτο βενζίνη.

Κατά την ανάκριση αμφότεροι ομολόγησαν ότι είχαν τα υλικά με σκοπό να προβούν σε εμπρηστικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση, εκτιμούν ότι στόχος τους ήταν πιθανότατα λατρευτικοί χώροι αλλοδαπών (εβραϊκή συναγωγή ή ανεπίσημα τζαμιά).

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες δεν έχουν προσαχθεί στο παρελθόν για παρόμοιες ή άλλες ενέργειες και δεν είναι επίσημα οργανωμένοι σε κάποια ακροδεξιά οργάνωση, αλλά από την έρευνα επιβεβαιώθηκε ότι κινούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η κρατική Ασφάλεια, ενώ οι συλληφθέντες αναμένετο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

πηγη ΠΡΕΖΑ TV μέσω: stop Cartel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου