Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τα θύματα της χθεσινής επέλασης των ΜΑΤ ήταν πολύ περισσότερα!


Στην πόρτα 5 Νοσοκομείων έρριξαν αδίστακτα χημικά

Η ανάγνωση κάποιων σχολίων,ευτυχώς ελάχιστων, θεατών του αποκαλυπτικού βίντεο της επέλασης των ΜΑΤ χθές βράδυ στη Β.Σοφίας,μας υποχρεώνει να επισημάνουμε το επιστημονικά αυτονόητο:Δηλαδή ότι τραυματίες δεν είναι μόνο οι προσερχόμενοι στα Νοσοκομεία με βαρειές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απο τα γκλομπς των αστυνομικών, όπως συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ στην άτυχη διαδηλώτρια που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό και για τις οποίες ,όπως πληροφορούμασε έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των ανδρών των ΜΑΤ από τον εισαγγελέα.
Τραυματίες είναι και αυτοί οι πολίτες που όταν γίνεται μία τέτοια επιθεση,υφίστανται κακώσεις σε άλλα σημεία του σώματος όπως στο θώρακα,κοιλιά,διαστρέματα,κατάγματα κλπ στην προσπάθειά τους να τρέξουν και να προφυλαχτούν από τη μανία των επιτιθέμενων.
Και τέτοιοι υπήρξαν δεκάδες χθές βράδυ, οι οποίοι -οπως τις μέρες εκείνες του Νοέμβρη του 73- και φυσικά δεν προσήλθαν σε Νοσοκομείο.
Οπως το άτυχο δεκάχρονο αγόρι του οποίου το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του κόσμου..
Εκείνο όμως το οποίο δεν κάνει κανέναν να ντρέπεται από χθές βράδυ, κυβέρνηση, Παπουτσή και διαμαρτυρόμενους..αγανακτισμένους πολίτες, είναι η εκτεταμένη χρήση χημικών κυριολεκτικά στην πόρτα των 5 μεγάλων Νοσοκομείων της χώρας που βρίσκονται ακριβώς στο θέατρο των χθεσινών επιχειρήσεων:Του Αρεταίειου,του ΝΙΜΙΤΣ,του Αιγινήτιου,του Αλεξάνδρας και του Ιπποκρατείου. Οι λεχώνες και οι ετοιμόγενες, οι χειρουργημένοι και τα νεογέννητα όπως και οι υπόλοιποι ασθενείς -εκτός από τους κακούς πολίτες -διαδηλωτές, που ανέρχονται σε ..λίγες χιλιάδες στα νοσοκομεία αυτά, αναγκάστηκαν να υποστούν τις ακρότατα τραυματικές επιδράσεις των δηλητηριοδών αυτών αερίων στα ήδη καταπονημένα όργανα των σωμάτων τους.
Είναι γνωστές οι επιδράσεις των χημικών που χρησιμοποιεί η ελληνική αστυνομία στα διάφορα όργανα του ανθρώπινου σώματος και έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες η χρήση τους
.Και δεν συζητήται καν, ήδη απο την εποχή του έλληνα Ιπποκράτη, η έννοια του τραύματος στον ανθρώπινο οργανισμό.Τα ζητήματα αυτά είναι λυμένα προ πολλού απο την επιστήμη και γι αυτό μιλάει για χημικό τραύμα,κλπ.
Με αφορμή τον χθεσινοβραδυνό τραυματισμό όχι δεκάδων, αλλά χιλιάδων πολιτών από τα χημικά της αστυνομίας στους οποίους περιλαμάνονται οι ανήμποροι ασθενείς συνάνθρωποι των Νοσοκομείων εναντίον και των οποίων τα έρριχναν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, κάνουμε έκκληση πρός την κυβέρνηση να τερματιστεί εδώ και τώρα η παράνομη χρήση τους. Αυτή η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί στην άμεση απαγόρευσή τους. Η χθεσινή χρήση τους στην ουσία μέσα στα 5 Νοσοκομεία,ξεπέρασε κάθε όριο.
Όπως πληροφορούμαστε, ομάδα γιατρών παίρνει την πρωτοβουλία της καταγγελίας σε όλα τα αρμόδια διεθνή όργανα, της μαζικής χθεσινής εγκληματικής επίθεσης της αστυνομίας, πέραν των διαδηλωτών, κατά χιλιάδων πολιτών -ασθενών στο κέντρο της Αθήνας.
Μία επίθεση η οποία παραβιάζει βάναυσα συγκεκριμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου και στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Σε κανένα βωμό, κανενός είδους πολιτικής και οικονομικής σκοπιμότητας δεν μπορεί να θυσιάζεται ο άνθρωπος..

απο το StopCartel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου