Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΛ: απολύσεις με τους μπράβους σε ετοιμότητα

Η σφαγή των εργαζομένων στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη συνεχίζεται. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η διεύθυνση της εταιρείας έχει ανακοινώσει την απόλυση 20 εργαζομένων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για 30 απολύσεις συνολικά.

Οι εργαζόμενοι του οργανισμού συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα για να αποφασίσουν την στάση τους απέναντι στην εργοδοσία.

Την παράσταση στο συγκρότημα όμως έκλεψαν οι μπράβοι που καλέστηκαν από την εργοδοσία μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης για να επαναφέρουν στην τάξη τους εργαζόμενους και εμφανίστηκαν προς συμμόρφωσή τους. Οι “κύριοι” αυτοί, ένοπλοι κάναν την εμφάνισή τους σε όροφο του συγκροτήματος και απαίτησαν από συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των εργαζομένων να φύγει από το κτήριο. Μετά την αποχώρησή τους μπορεί ο ΔΟΛ να υπερηφανεύεται για τον σεβασμό των αρχών της αστικής δημοκρατίας, αξία που διαπνέει τόσο τα έντυπα όσο κυρίως τις εργασιακές σχέσεις στο συγκρότημα…

Από τη συνέλευση έχει αποφασιστεί στάση εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων Δευτέρα & Τρίτη, εν αναμονή της απόφασης του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ τηνν Τρίτη. Την Τρίτη παράσταση των εργαζόμενων του ΔΟΛ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για να ζητήσουν απο την Ενωση να σταθεί στο πλάι τους σε αυτήν την νέα αντιπαράθεση με την εργοδοσία και την Τετάρτη συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου στις 2μμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Για κάθε νεότερο θα ανανεώνεται αυτό το άρθρο.

Δείτε επίσης:

Νέες προκλήσεις στον ΔΟΛ

Jaquou Utopie

σχολιαστες χωρις συνορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου