Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση της ΕΑΣ σε χυδαίο και προβοκατόρικο δημοσίευμα από το ΞΕΚΙΝΗΜΑ και την Ανεξάρτητη Παρέμβαση

Όσο γελοίο και να φαίνεται , όσο ηλίθιο και να ακούγεται δεν είναι αστείο!!!
Με ένα φασιστικής νοοτροπίας και Γκεμπελικής έμπνευσης σενάριο , το ΞΕΚΙΝΗΜΑ (οργάνωση που αυτή την εποχή, ΔΕΝ ξέρουμε σε ποιον πολιτικό σχηματισμό κινείται) και η Ανεξάρτητη Παρέμβαση στην ΕΘΕΛ με εκπρόσωπό της τον Αποστόλη Κασιμέρη (που επίσης ΔΕΝ ξέρουμε αυτή την εποχή σε ποιον πολιτικό χώρο κινείται) επιτίθεται στο αγωνιστικό σχήμα της ΕΑΣ και τον εκπρόσωπο της στο ΔΣ  στις αστικές συγκοινωνίες , με ένα γεννημένο -ως συνήθως- από το άρρωστο μυαλό τους δημοσίευμα.
Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

..............«Συνεργασία με την ακροδεξιά! Βαρύτατο ατόπημα της παράταξης ΕΑΣ (στηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) στην ΕΘΕΛ!  Πρωτοβουλία ενημέρωσης των εργαζομένων για τα νέα μέτρα, τις προθέσεις της διοίκησης του συνδικάτου καθώς και για τους τρόπους αντίδρασης πήρε η παράταξη «ΕΑΣ» στην ΕΘΕΛ (λεωφορεία Αθήνας) σε συνεργασία με την παράταξη «Εργαζόμενοι ΟΣΥ» αλλά και με την παράταξη «Σύνδεσμος Οδηγών»!............
 Φαίνεται πως η τακτική της ψευδούς ενημέρωσης μέσω «λάσπης στον ανεμιστήρα» είναι ιδιαίτερα προσφιλής στο ΞΕΚΙΝΗΜΑ και την Ανεξάρτητη Παρέμβαση.
 Γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς ότι στο «δημοσίευμα» ξεχνάνε εσκεμμένα να αναφέρουν , ότι η ΕΑΣ έκανε πράξη την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΔΣ για ενημέρωση των εργαζομένων ανά αμαξοστάσιο από ΟΛΕΣ τις παρατάξεις για την επερχόμενη ψήφιση των μέτρων  , υπερασπίζοντας τις θέσεις της.
 Την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ενώ την ψήφισαν ,δεν την υλοποίησαν η ΠΑΣΚΕ η ΔΑΚΕ και η Ανεξάρτητη Παρέμβαση . Μάλλον για το ΞΕΚΙΝΗΜΑ η ομόφωνη ψήφιση της πρότασης στο ΔΣ είναι δημοκρατική διεργασία και η υλοποίηση συνεργασία με ακροδεξιά.
 Εμείς στην ΕΑΣ , αλλά και το εργατικό κίνημα γνωρίζουμε πως η «σάρα και η μάρα» των συνδικαλιστικών ποντικών , που ξετρύπωσαν  από τα σαπιοκάραβα της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ , προσπαθούν με κάθε τρόπο να τρυπώσουν στην πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ.Αυτό όμως δεν νομιμοποιεί κανέναν ,- σε μια περίοδο που το εργατικό κίνημα προσπαθεί να ανακάμψει , να οργανωθεί και να συγκρουστεί με την κυβέρνηση -να ψεύδεται , να συκοφαντεί και να λασπολογεί  το πιο μαχητικό αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό σχήμα των μεταφορών , για να πλασαριστεί καλύτερα στο πολιτικό και συνδικαλιστικό τοπίο του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν νομίζουμε ότι οι τύψεις από πλευράς ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  για την αγαστή συνεργασία τους με την ΔΑΚΕ και τον γνωστό Σουκαρά σε επίπεδο προεδρείου όπου ο Κασιμέρης εγινε ταμίας με την ψηφο του , να φταίνε.
 Δεν νομίζουμε ότι αιτία είναι η δικαστική διαμάχη του Κασιμέρη με μέλος του ΔΣ για την οικονομική διαχείριση του Συνδικάτου την εποχή που ήταν Ταμίας ( με την συνεργασία και ψήφο του Σουκαρα).
 Δεν νομίζουμε ότι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία από την εργοδοσία σαν αντάλλαγμα στις εκδουλεύσεις που του προσφέρουν , δηλαδή τη μεσολάβηση της Ανεξάρτητης Παρέμβασης για να πάρουν οι οικονομικά εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι , προκαταβολή του μισθού τους και που το έχει αναγάγει σε μέγιστη συνδικαλιστική πράξη.
Δεν νομίζουμε να θέλει να εκδικηθεί τον εκπρόσωπο της ΕΑΣ επειδή στο παρελθόν τον είχε καταγγείλει στο ΔΣ , ότι σαν νεοεκλεγμένος συνδικαλιστής με την ….ΔΑΚΕ και κυβέρνηση ΝΔ , απειλούσε εργαζόμενους ότι θα κάνουν δρομολόγηση στον Έβρο . (Σιγά ρε μεγάλε μην τους έστελνες και στην Μακρόνησο).
 Δεν νομίζουμε να είναι το γεγονός ότι η ΕΑΣ δεν συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιό της υποψηφίους που εκφράζουν δημόσια ακραίες ρατσιστικές θέσεις όπως έχει κάνει το ΞΕΚΙΝΗΜΑ και η Ανεξάρτητη Παρέμβαση.
 Νομίζουμε ότι είναι σε προσχεδιασμένη επίθεση κατά του εργατικού κινήματος και κάθε μαχητικού ριζοσπαστικού σχήματος , με στόχο και σκοπό την προσωπική τους επιβίωση στο πολιτικό και συνδικαλιστικό τοπίο.
Και το άσχημο για σας είναι ότι οι εργαζόμενοι στις μεταφορές γνωρίζουν ποιοι είστε .

 ΥΓ: η ΕΑΣ είναι ανεξάρτητο σχήμα χωρίς κομματική καθοδήγηση εκφράζοντας ριζοσπαστικές επαναστατικές και αντιφασιστικές  θέσεις .
                                                           η γραμματεια της ΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου