Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: σε τουτα εδω τα μαρμαρα κακια σκουρια δεν πιανει!

    ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ανακοίνωση για τις αντεργατικές ενέργειες της «Χρυσής Αυγής»


Αυστηρή προειδοποίηση στα φασιστοειδή της «Χρυσής Αυγής» απευθύνει το Συνδικάτο Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και στις Κατασκευές Αθήνας, μην ξανατολμήσουν να απειλήσουν οικοδόμο. 
Αφορμή τα «νταηλίκια» που πούλησαν μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης σε εργάτες στην Καλλιθέα προκειμένου, ως τσιράκια των αφεντικών, να πλασάρουν φτηνούς εργάτες σε υπεργολάβο οικοδομής στην Καλλιθέα.Το Συνδικάτο στη σχετική ανακοίνωση τονίζει:..

"Λάθος πόρτα χτύπησαν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής που προσπάθησαν "νταβατζηλίδικα" να πλασάρουν φθηνούς εργάτες σε υπεργολάβο σε οικοδομή στην Καλλιθέα. Προειδοποιούμε τους νοσταλγούς του Χίτλερ και του ναζισμού να μην ξαναεπιχειρήσουν να απειλήσουν κανένα οικοδόμο, γιατί θα βρουν απέναντί τους το Συνδικάτο και όλους τους οικοδόμους Ελληνες και μετανάστες. Τα νταηλίκια τους δεν περνάνε εδώ.
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Αν δεν γνωρίζουν, λόγω περιορισμένης αντίληψης και εμπειρίας τι σημαίνει Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, τότε καλά θα κάνουν να ρωτήσουν κανένα παλιότερο από το σινάφι τους ή ακόμα καλύτερα να ρωτήσουν τα αφεντικά τους. Αυτοί θα τους πουν στα σίγουρα πώς λύνουν τα ζητήματα οι οικοδόμοι με μπροστάρη το ταξικό τους συνδικάτο.
Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν φασίστα, σε κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το δηλητήριο του ρατσισμού μέσα στους εργάτες για να αθωώσει το καπιταλιστικό σύστημα. Αυτό το σάπιο σύστημα γεννά και πολλαπλασιάζει τα προβλήματα της εργατικής τάξης με στόχο να διαφυλάξει και να διευρύνει την κερδοφορία των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των μεγαλοκατασκευαστών. Αυτό το σύστημα υπηρετούν και οι φασίστες. Γι' αυτό το εργατικό κίνημα θα σκορπίσει και αυτούς, μαζί με τους άλλους κολαούζους του συστήματος».
πηγη: Ριζοσπαστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου