Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οι φωνές διαμαρτυρίας για τα διόδια πληθαίνουν!

Οι φωνές διαμαρτυρίας για τα διόδια πληθαίνουν! απο το Camperlife
Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2010 12:06

Έλαβα σήμερα το ακόλουθο πολύ ενδιαφέρον μήνυμα από αναγνώστη του περιοδικού, το οποίο και παραθέτω ως έχει.

Αγαπητέ φίλε,

Αν και έχουμε γνωριστεί στον Φενεό, σιγουρα δεν θα με θυμάσαι. Θαυμάζω όμως την προσπάθειά σου και παρακολουθώ τα γραφόμενά σου.

Σχετικά με τα άρθρα σου περί των διοδίων, έχω να σου πω ένα μπράβο και να συνεχίσεις την προσπάθεια, αν και νομίζω πως θα πρέπει συντονισμένα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να κινηθούμε προς την ίδια κατεύθυνση και εννοώ, εκτός των ιδιωτών, όπως εσύ, την Ε.Λ.Α.Τ. και τους εμπόρους τέτοιων οχημάτων, ώστε η πίεση να μην είναι μόνο μια μορφή ανταρσίας απέναντι σε κάτι τόσο άδικο, αλλά να συνοδεύεται και από τους επισήμους φορείς, τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε νομικό.

Αν πραγματικά η Ε.Λ.Α.Τ., ας πούμε, θεωρεί οτι πρόκειται για παρανομία του κράτους και των ιδωτικών αυτών εταιρειών, θα ήταν πιστεύω πρέπον και αναγκαίο να στηρίξουν τα μέλη τους να προβούν σε τέτοιου είδους αντιστασιακές προσπάθειες, ώστε ο κάθε ένας από μας να μην σχηματίζει την εντύπωση πως αν, λέω, αν ποτέ βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο ή έστω με την αγωγή που ίσως κάποτε γίνει σε έναν απο εμάς, θα βρεθεί να υπερασπίζεται, στο όνομα όλων μας, τον εαυτό του μόνος!

Προσωπικά χρειάζομαι μια κάλυψη για να βγω να κάνω την ίδια προσπάθεια μιας και ούτε δηκηγόρος είμαι, ούτε όλα τα σχετικά Φ.Ε.Κ. γνωρίζω, ούτε έστω ένας δημοσιογράφος που θα μπορούσα να έχω ένα σταθερό και επώνυμο βήμα μαζί με την αντίστοιχη επιρροή που έχουν τα Μ.Μ.Ε., ούτε έχω τη διάθεση να με σέρνει η κάθε εταιρεία στα δικαστήρια και να πρέπει να πληρώνω σε παραστάσεις και δικηγόρους ό,τι δεν πλήρωσα στα διόδια.

Από τη μεριά τους οι έμποροι δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι σε όλα αυτά. Είναι σαν να λες στον εισαγωγέα και πωλητή τυροκομικών ότι δεν μπορεί να προασπίσει τα προϊόντα που πουλάει στην αγορά προς όφελος του πελάτη. Για την πετρελαιοκίνηση, τα ιδια! Είναι και προς δικό τους όφελος! θα πουλάνε πιο εύκολα, άρα και περισσότερα αμάξια. Τάλος, επικουρικά, παραθέτω το παρακάτω email που έλαβα σήμερα.

Με τιμή

Μηλιδάκης Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου