Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Οργη και οδυνη σε ολο τον προοδευτικο κοσμο για την δολοφονια του 24χρονου συντροφου του Παρτιντο Ομπρερο Αργεντινης, Μαριανο Φερέιρα


Οργη και οδυνη σε ολο τον προοδευτικο κοσμο για την δολοφονια του 24χρονου συντροφου του Παρτιντο Ομπρερο Αργεντινης, Μαριανο Φερέιρα, απο το παρακρατος της συνδικαλιστικης περονικης γραφειοκρατιας. Ο σ. Μαριάνο δολοφονήθηκε απο ανθρώπους που αναγνωρίστηκαν απο το πλήθος. Οι δολοφόνοι βγήκαν μέσα απο τις αστυνομικές δυνάμεις και άρχισαν να πυροβολούν ενάντια σε απολυμένους εργάτες , εργολαβιών του τρένου, και συμπαραστατών μελών του Partido Obrero. Μία σφαίρα βρήκε τον σύντροφο Μαριάνο στο στήθος. Ο Μαριάνο είχε οργανωθεί στο PO απο μαθητής.

Εκτός απο τον Μαριάνο, πολύ σοβαρά τραυματίστηκε απο σφαίρα στο κεφάλι και μια άλλη συντρόφισα του Παρτίντο Ομπρέρο, 56 ετών, που βρίσκεται στην εντατική. Αλλοι σύντροφοι τραυματίστηκαν στα πόδια απο τις σφαίρες των δολοφόνων. Εξήντα χιλιάδες Αργεντίνοι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους ζητώντας την τιμωρία των δολοφόνων, που το κράτος προσπαθεί να συγκαλύψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου