Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΝΤΙ: 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων ΚΟΝΤΙ

Πραγματοποιήθηκε χθες στο ΕΚΒ η 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων ΚΟΝΤΙ, κατά την οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω:

1. Για την επιτυχία της προγραμματισμένης κινητοποίησης στις 2/11 θα γίνουν εκτεταμένα μοιράσματα του καλέσματος της ΕΑ Εργαζομένων ΚΟΝΤΙ, στην Β’ ΒΙΠΕ από τους εργαζόμενους, στην Ά ΒΙΠΕ από συμμετέχοντες στην ΕΑ. Το πρώτο μοίρασμα έγινε σήμερα το πρωί στην παρέλαση στη παραλία του Βόλου.

Αύριο Παρασκευή 29/10: Στις 13.30 μοίρασμα στην ΜΕΤΚΑ (συνάντηση στη πύλη της ΜΕΤΚΑ) & στις 21.00 συνάντηση στην πλ. Ελευθερίας και αναχώρηση για μοίρασμα σε ΑΓΕΤ (Αγριά).

Συναγωνιστές συνδικαλιστές θα μοιράσουν στους χώρους δουλειάς τους και σε γειτονικά εργοστάσια. Οι εργαζόμενοι της ΚΟΝΤΙ θα αναλάβουν όλη την Β’ ΒΙΠΕ.

Το Σάββατο 30/10, μοίρασμα στη λαϊκή, συνάντηση στις 10.00, στη γωνία Γιάννη Δήμου & Κ. Καρτάλη.

2. Εκτυπώνεται αφίσα για την κινητοποίηση, η οποία θα κολληθεί από Σάββατο-Δευτέρα. Την αφίσα μπορείτε να την δείτε εδώ:

3. Εγκρίθηκε ψήφισμα το οποίο μπορεί να διακινηθεί σε σωματεία, παρατάξεις, σχήματα, κινήσεις, συλλογικότητες κλπ για να βγουν ψηφίσματα αλληλεγγύης και υποστήριξης. Το ψήφισμα μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΟΝΤΙ

4.Παράλληλα δημοσιεύονται τα στοιχεία επικοινωνίας μελών του ΔΣ, fax και e-mail στα οποία μπορούν να αποσταλλούν ψηφίσματα αλληλεγγύης αλλά και να διευκολυνθεί η επικοινωνία με το σωματείο των εργαζομένων.

5. Κοινοποιείται ο τραπεζικός λογαριασμός του Σωματείου Εργαζομένων ΚΟΝΤΙ για να ενισχυθεί οικονομικά το σωματείο για τη διεξαγωγή του αγώνα αλλά και για να υποστηριχτούν εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονται με μισό μισθό και μισή ζωή σχεδόν δυόμιση μήνες.

Τα στοιχεία επικοινωνίας και τον τραπεζικό λογαριασμό μπορείτα να τα βρείτε εδώ: ΣΩΜ_ΕΡΓ_ΚΟΝΤΙ & ΤΡΑΠ_ΛΟΓΑΡ

6. Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων ΚΟΝΤΙ θα γίνει τη Δευτέρα 1/10/2010 για να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της κινητοποίησης. Η ώρα και το σημείο της συνάντησης θα καθοριστεί σχετικά άμεσα για να ενημερωθούν όλοι οι συναγωνιστές κια να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν.

Το σημαντικότερο καθήκον μας είναι η μαζικότητα και ο μαχητικός παλμός της κινητοποίησης. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου