Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ!!



ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ!!

Στο χθεσινό άνοιγμα στην Πελασγία 17-10-10 γύρω στις 3 μμ ήρθε η πληροφορία ότι ο ΓΑΠ (Γιωργάκης Ανδρέα Παπανδρέου) πρωθυπουργός της Τρόικα,ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα βρεί λεφτά και τελικά μας γδέρνει, θα πέρναγε από τα διόδια , επιστρέφοντας από την Λάρισα. Οι συγκεντρωμένοι συναγωνιστές στο άκουσμα αυτής της είδησης ένοιωσαν την οργή τους να χτυπάει κόκκινο. Για να δούμε θα πληρώσει διόδια ο Γιωργάκης; σχολίαζε χλευαστικά ένας, ενώ επαιρνε την απάντηση " Μπα, θα έρθει με το ποδήλατό του αρκεί να μην του βγεί η αλυσίδα και τι θα κάνει μετά".
Δεκάδες περιπολικά, ασφαλίτικα, κάθε είδους υπηρεσίας εμφανίστηκαν στα διόδια Πελασγίας απο το πουθενά.
Γέμισε ο τόπος με χρυσά αστέρια και στρατηγούς με γραβάτες και ΟΠΚΕ. Έγινε σύσταση απο τους στρατηγούς να φύγουμε με τα πανό μας και να πάμε..αλλού - στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να μην ενοχληθεί ο πρωθυπουργός απο το θέαμα των εκατοντάδων συναγωνιστών μας , που διαδήλωναν για την κατάργηση όλων των διοδίων και για Ελεύθερους δρόμους για όλους.Βέβαια κανείς δεν κουνήθηκε, αρνούμενοι να δεχτούμε άλλη μια υποχώρηση προς χάριν του Γιωργάκη.
Ένα σύνθημα δημιουργήθηκε αυθόρμητα και δόνησε την ατμόσφαιρα:
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ!
Αυτό που ακούστηκε σαν ένα περιπαικτικό σύνθημα , όμως , έγινε πραγματικότητα:
Ο ΓΑΠ γύρισε στην Αθήνα μέσω Δομοκού!!!
Είναι τόσο ανασφαλείς που φοβούνται την λαϊκή οργή. Ξέρουν ότι μια σπίθα μπορεί να δημιουργήσει ένα κύμα κινητοποιησεων και ανεξέλεγκτης εξέγερσης. Ο λαός έχει στραγγίξει και αυτό ήταν το μήνυμα των συγκεντρωμένων τόσο στο Δημαρχείο του Μώλου Φθιώτιδας, όσο και στα διόδια της Πελασγίας.
Στην συγκέντρωση στον Μώλο, που διοργανώθηκε απο την τοπική Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων ενάντια στα διόδια πήραν μέρος εκατοντάδες κάτοικοι σε μια κατάμεστη αίθουσα, που στάθηκε ανίκανη να χωρέσει όλους τους συμμετέχοντες. Έγινε γόνιμη συζήτηση και τέθηκαν αρχές λειτουργίας της πάλης μας για την κατάργηση όλων των διοδίων.
Στην συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν με τα αυτοκίνητα τους στα διόδια της Πελασγίας, όπου διαδραματίστηκαν τα προαναφερθέντα.
Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα από τα χθεσινά είναι ένα:
Φοβούνται την οργή μας που θα γίνει ένα ποτάμι που θα τους πνίξει και όταν βρίσκουν τον λαό μπροστά τους αλλάζουν δρόμο:
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου