Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ 

 Η ελληνική τρόικα της συγκυβέρνησης, αφού έκλεισε προσωρινά το μέτωπο των ηρωικών απεργών της Χαλυβουργίας για λογαριασμό του βιομήχανου Μάνεση, επανέρχεται με σπουδή στην εφαρμογή του αντισυνταγματικού μέτρου της εργασιακής εφεδρείας για τους εργαζόμενους στο δημόσιο. 

 Φυσικά πρόκειται για ένα μέτρο αντεργατικό, αντισυνταγματικό που ως σκοπό έχει την απόλυση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων καθώς και τη διάλυση των υπηρεσιών του δημοσίου τομέα που θα συνεπάγεται την ισοπέδωση της ποιότητα των παροχών των υπηρεσιών αυτών προς τους πολίτες. 

Τα τσιράκια της τρόικα και του μνημονίου έχουν αντιληφθεί πολύ καλά, ότι τα μνημόνια και τα εξοντωτικά αυτά μέτρα, το μόνο που θα επιφέρουν στην ελληνική κοινωνία είναι, ανεργία, περαιτέρω ύφεση, διάλυση του κοινωνικού κράτους και καμία απολύτως διάσωση της οικονομίας. Στο βωμό της τυφλής υποδούλωσης στο ντόπιο και πολυεθνικό κεφάλαιο, λαμβάνουν μέτρα αδιέξοδα, όπως αυτό της εργασιακής εφεδρείας που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με την οικονομική παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Είναι λοιπόν δεδομένο, ότι όλα αυτά τα νεοφιλελεύθερα, σοσιαλδημοκρατικά και φασιστικά κρατικοδίαιτα κόμματα του κοινοβουλίου το μόνο που κάνουν είναι να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια περί εθνικής και οικονομικής σωτηρίας και αναγκαίων μέτρων και θυσιών του ελληνικου λαόυ, προς σωτηρίαν των τραπεζιτών και λοιπών μεγαλοκαρχαριών. 

Η εργασιακή εφεδρεία και τα λοιπά εξοντωτικά μέτρα του μνημονίου, θα ανακοπούν και δεν θα λειτουργήσουν στην πράξη μόνο μέσα από την πάλη του λαού και των εργαζομένων. 

 Τον ελληνικό λαό, από τη στιγμή που δεν το σέβονται θα τον φοβηθούν! 

 Να αντισταθούμε. 

 Να οργανωθούμε. 

Να στείλουμε όλες αυτές τις μαριονέτες σε μόνιμη εφεδρεία, στον καιάδα της ιστορίας και να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους και τα λαμόγια. 

Να αρνηθούμε μονομερώς το χρέος. 

 Να ανασυγκροτήσουμε εμείς της εθνική οικονομία στα πλαίσια των πραγματικών μας αναγκών, υλικών και πνευματικών και όχι στα πλαίσια των υπερκερδών των τραπεζιτών. 

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

-ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ

-ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ! 

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ!  

Κίνημα Δεν Πληρώνω 

www.kinimadenplirono.gr 

Καυτατζόγλου 35- Αθήνα, Πατήσια

 τηλ 2110192839

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου