Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στοχοποιείται το κίνημα αλληλεγγύης στους μετανάστες και ο αγωνιστής Πέτρος Κωνσταντίνου

ΤΟ DEFENCENET.GR ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ!

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η τρομερά επικίνδυνη στοχοποίηση του συναγωνιστή Π.Κωνσταντίνου από το defencenet.gr που με ιδιαίτερη θέρμη προβάλλει εθνικιστικές-ρατσιστικές και μιλιταριστικές απόψεις, αναλαμβάνει εργολαβικά από τη πρώτη στιγμή την προπαγάνδιση των θέσεων και των απόψεων της Χρυσής Αυγής και του Π. Καμμένου, ενώ υπήρξε από τους αποφασισμένους υποστηρικτές του Α.Σαμαρά, γνωστού για τις ακραίες θέσεις του στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Η επίθεση που γίνεται από ένα μέσο που συχνά επικαλείται στα κείμενα που αναρτά την σχέση του με στρατιωτικές πηγές και τις μυστικές υπηρεσίες επιχειρεί να εξυπηρετήσει δύο στόχους:

 Πρώτον, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένο ρόλο στην...
κυβερνητική εκστρατεία του υπουργού ΠΡΟΠΟ Δένδια που ονομάστηκε ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ κατά των μεταναστών, το πιο καταπιεσμένο δηλαδή τμήματος της εργατικής τάξης, όχι μόνο επιθυμεί να νομιμοποιήσει τα αποκρουστικά καθημερινά εγκλήματα, τις βαρβαρότητες και τις αυθαιρεσίες των επίσημων κατασταλτικών μηχανισμών και των ναζιστικών ορδών της Χρυσής Αυγής, αλλά επιτίθεται με μένος και απαξίωση ενάντια στα τμήματα του κινήματος που με συνέπεια και συνέχεια υπερασπίζουν τους μετανάστες και την προοπτική των κοινών εργατικών αγώνων. Όλων αυτών που αγωνίζονται ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ-Ε.Ε. που προκαλούν τη μετανάστευση και τη προσφυγιά. Που αναδεικνύουν τις ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ που συμμετείχαν σε όλους τους βάρβαρους πολέμους εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού κεφαλαίου.

 Δεύτερον, το defencenet.gr καταγγέλλει όσους υπερασπίζονται την εξέγερση των λαών της Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής, όσους βλέπουν με ελπίδα την Αραβική Άνοιξη και αναγνωρίζουν τα κοινά οικονομικά και πολιτικά αίτια που κρύβονται πίσω από τις εξεγέρσεις των λαών ενάντια στα αυταρχικά-καταπιεστικά καθεστώτα και τα κινήματα των Αγανακτισμένων σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ρωσία που αμφισβητούν την Ε.Ε., το ΔΝΤ και τα Μνημόνια, στρέφονται κατά του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και φέρνουν τον άνεμο της εξέγερσης εντός των καπιταλιστικών μητροπόλεων. Εδώ όμως υπάρχει και μια σύνδεση αιτιών: όλη η αρθρογραφία του defencenet.gr, που συχνά επικαλείται πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών, στοχεύει στην απαξίωση της εξέγερση του αγώνα του λαού της Συρίας κατά του καθεστώτος Άσαντ, παρουσιάζοντας μονόπλευρα ότι πρόκειται για ιμπεριαλιστική επέμβαση, με την χρηματοδότηση και δράση μισθοφόρων μουσουλμάνων (δικαιολογώντας συστηματικά την επέμβαση του ρωσικού ιμπεριαλισμού). Επιπλέον, επιχειρείται να καλλιεργηθεί το μίσος του λαού μας για τους Σύριους αντικαθεστωτικούς, καθώς συστηματικά η αρθρογραφία του μέσου ανακαλύπτει σφαγές χριστιανών ή ελληνορθοδόξων (;) από μουσουλμάνους μισθοφόρους, διαστρεβλώνοντας τα χαρακτηριστικά του εμφυλίου και την άμεση εμπλοκή χριστιανικών πληθυσμών στο πλευρό των καθεστωτικών δυνάμεων. Έτσι επομένως η κοινωνία μας θα είναι έτοιμη να υιοθετήσει την απάνθρωπη συμπεριφορά των ελληνικών και ευρωπαϊκών κατασταλτικών μηχανισμών σε Έβρο και Αιγαίο κατά των προσφύγων που σπρωγμένοι από τον εμφύλιο, που πυροδοτεί η επέμβαση της Ε.Ε., αναζητούν άσυλο στην Ευρώπη, που όμως ορθώνει Τείχη του Αίσχους. Πρόσφυγες που παρουσιάζονται ως ακράιοι μουσουλμάνοι τρομοκράτες! Αγαπημένη ορολογία της ΕΥΠ.

 Έχοντας αυτά κατά νου δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για την πρωτόγνωρη στοχοποίηση του συναγωνιστή Π.Κωνσταντίνου. Πρέπει άμεσα να υπάρξει μαζική καταγγελία της αποκρουστικής και επικίνδυνης αυτής ενέργειας. Πρέπει να στηθεί ένα ολόκληρο δίκτυ υπεράσπισης των αγωνιστών. Και το πιο αποτελεσματικό είναι η ανάπτυξη ενός μαχητικού εργατικού κινήματος, ανεξάρτητο από τον καθεστωτικό-κρατικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που θα παλέψει για την ανατροπή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών-τοκογλύφων, για την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από Ε.Ε.-ΕΥΡΩ και την έξοδο από το ΝΑΤΟ.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ
-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

 ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 diktiospartakos.blogspot.com

Αναδημοσιεύουμε την αισχρή δημοσίευση:

 Οι "αντιρατσιστές" συντάσσονται με τους μισθοφόρους-δολοφόνους στην Συρία (βίντεο) 21-08-2012 19:06:18 Ένα ακόμα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι γνωστοί υπερασπιστές των λαθρομεταναστών την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα, στην Ομόνοια. Πρόκειται για την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, την Ένωση Μεταναστών Εργατών και την Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».

 Όπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, «Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, στις επιχειρήσεις "σκούπα" έχουν προσαχθεί 7.000 αλλοδαποί, εκ των οποίων κρατήθηκαν οι 1.500.
 Οπότε, οι περισσότεροι είχαν χαρτιά, παρ΄ όλα αυτά τους συνέλαβαν. Αυτό αποδεικνύει πως οι επιχειρήσεις αφορούν όλους τους μετανάστες και όχι μόνο τους παράνομους, όπως ισχυρίζεται το υπουργείο».
Φυσικά το στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα να συλληφθούν χωρίς να υπάρξουν αυτοί οι έλεγχοι εκτός εάν φυσικά η τοποθέτηση του κόμματος είναι το πλήρες άνοιγμα των συνόρων σε οποιονδήποτε από τα 3 δισεκατομμύρια των Αφρικανών και Ασιατών επιθυμούν να εισέλθουν στην χώρα μας.

Πάντως το στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετείχε στις καταστροφικές για το κέντρο της Αθήνας εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων αλλοδαπών που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2009 με αφορμή την καταστροφή από την Αστυνομία του υποτιθέμενου Κορανίου που όπως αποδείχτηκε ήταν μερικές γραμμές προσευχών τυπωμένες σε μικρά χαρτάκια διπλωμένα με μία πετσέτα στην κωλότσεπη ενός αλλοδαπού.

Επιπλέον γνωστή είναι η υποστήριξη του στελέχους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην υποκινούμενη από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες και την τουρκική ΜΙΤ εξέγερση στην Συρία που αποσκοπεί στην διάλυση της χώρας και στην δημιουργία ενός ακόμα δυτικού προτεκτοράτου με τις ευλογίες της CIA, της BND, της MI6, της MIT και των λοιπών "δημοκρατικών" αραβικών καθεστώτων της περιοχής. Για του λόγου το αληθές ακολουθούν τα σχετικά βίντεο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου