Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται μαχητικά η ΑΠΕΡΓΙΑ στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ: Η Συνέλευση των απεργών ανέτρεψε την απόφαση του ΔΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !

10-8-2012

Χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα έγινε και η δεύτερη συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου με τους εκπροσώπους της τράπεζας Πειραιώς, καθώς δεν έγινε αποδεκτή καμιά αλλαγή στη σύμβαση πρόσληψης.

Το ΔΣ του ΣΕΑΤΕ που συνεδρίασε το μεσημέρι αποφάσισε κατά πλειοψηφία τη συνέχιση της απεργίας και την Παρασκευή 10-8-2012, συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 11 πμ με παράσταση για το συνταξιοδοτικό και Γενική πανελλαδική Συνέλευση στις 15.00 της ίδιας ημέρας. Στην ίδια απόφαση το ΔΣ συνιστούσε την παραλαβή των απολύσεων, με την αναγραφή της φράσης «με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου» και την υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης στην Πειραιώς.

Η συνέλευση των απεργών το απόγευμα, με μεγάλη πλειοψηφία, ανέτρεψε την απόφαση του ΔΣ ψηφίζοντας συνέχιση της απεργίας, συγκέντρωση στο ... υπουργείο εργασίας και πανελλαδική Γενική Συνέλευση το Σάββατο στις 11 πμ, ( ο χώρος θα καθοριστεί) χωρίς την υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης.

Με βάση την απόφαση αυτή ο Σύλλογος επιμένει στην απεργία και στη μη υπογραφή των συμβάσεων πρόσληψης και η παραπέρα πορεία θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
1. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
2. ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
3. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠO ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου