Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δεν είμαστε φοβισμένοι-είμαστε οργισμένοι βροντοφώναξαν 15.000 στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στη Ομόνοια!

Δεν είμαστε φοβισμένοι-είμαστε οργισμένοι ήταν το μήνυμα που έστειλε το αντιρατσιστικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο πλημμυρίζοντας την Ομόνοια και λίγο μετά τη Πλατεία Συντάγματος με πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες διαδηλωτές.
Μέσα στο κατακαλόκαιρο η μαζική μαχητική κινητοποίηση των μεταναστών με κέντρο την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος ήταν μια μεγάλη νίκη.  Οι μετανάστες  αψήφησαν την οργιώδη προσπάθεια του Ν.Δένδια και της ΕΛΑΣ να εμποδίσουν τη πρόσβαση στην Ομόνοια με ολοήμερη επιχείρηση σκούπα στην περιοχή αλλά και με... σταμάτημα δεκάδων πούλμαν από περιοχές όπως η Θήβα, η Χαλκίδα και τα Οινόφυτα.
Η ρατσιστική επιχείρηση σκούπα που ξεκίνησε ανήμερα της 4ης Αυγούστου, η κλιμάκωση των πογκρόμ στις γειτονιές και των δολοφονικών επιθέσεων της Χρυσής αυγής με την συνεργασία και την συγκάλυψη της ΕΛΑΣ, το άνοιγμα στρατοπέδων συγκέντρωσης δέχτηκε τη κατακραυγή που του αξίζει .
 Θα συνεχίσουμε για να την πετάξουμε στα σκουπίδια μαζί με την άθλια πολιτική των περικοπών και ληστείας σε βάρος των εισοδημάτων, των συντάξεων, των απάνθρωπων περικοπών στην παιδεία και την Υγεία.
Καλούμε τα συνδικάτα και  την αριστερά να δώσουμε ενωμένοι δυναμική συνέχεια ενάντια στην συγκυβέρνηση που ετοιμάζεται να περάσει  το νέο Μνημόνιο περικοπών και ιδιωτικοποιήσεων και να παλέψουμε  ενάντια στο ρατσισμό και την νεοναζιστική πρόκληση της Χρυσής που προσπαθεί να εκτρέψει την οργή σε φόβο και μίσος κατά των μεταναστών. Αυτή η μάχη πρέπει να κλιμακωθεί στην Θεσσαλονίκη σε ένα μεγάλο Πανεργατικό συλλαλητήριο σεισμό στη ΔΕΘ στις 8 Σεπτέμβρη που θα στείλει το μήνυμα: Δεν σας φοβόμαστε, θα σας διώξουμε όλους!
Η κρίση και η σαπίλα του συστήματος με την είσοδο των νεοναζί στη Βουλή είχε σήμερα την τιμητική της με την τραμπουκική επίθεση του  γερμανοτσολιά βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά του δημοτικού συμβούλου  Π.Κωνσταντίνου και αμέσως μετά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου που διαμαρτυρήθηκε για την επίθεση. Προπηλάκισε επίσης τον πρόεδρο της Πακιστανικής  Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ. Όσον αφορά την Αστυνομία και την Ασφάλεια της Βουλής συμπεριφέρεται όπως και η αντίστοιχη στις γειτονιές με την γνωστή παθητική παρουσία. Δεν μας προξενεί εντύπωση όταν υπάρχουν βουλευτές όπως ο Κασσιδιάρης που επιτέθηκε δημόσια σε βουλευτίνες και δεν του εχει αρθεί ακόμη η ασυλία. Αυτή είναι η αξία των λογύδριων του Ν.Δένδια ότι θα πατάξει τα τάγματα εφόδου της Χρυσής  Αυγής που τα αξιοποιεί για να συκοφαντήσει τον αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό αγώνα.

  -ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
-ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου