Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ
Ιστοσελίδα: www.ase-ote.tk E Mail: aseote@yahoo.gr


Μας δουλεύουν κανονικά!Συναδέλφισσες – φοι: Αθήνα: 19-01-2011Μπροστά στην γενική κατακραυγή οι γκαουλάιτερ της D.T αντί να αποσύρουν τελείως το επαίσχυντο αξιολόγιο, κάνοντας μια κίνηση ελιγμού (με ειδική εγκύκλιο που εξέδωσαν σήμερα 19-01-2011), αναδιατύπωσαν μέρος της κατάπτυστης παραγράφου 10 και το έστειλαν εκ’ νέου για πιστή εφαρμογή.


Ταυτόχρονα κάλεσαν όλους τους προϊσταμένους που αξιολόγησαν το προσωπικό με τη συγκεκριμένη παράγραφο, να τους αξιολογήσουν και πάλι απ’ την αρχή!


Για μας το αξιολόγιο, είτε με την προσθήκη της συγκεκριμένης παραγράφου, είτε χωρίς αυτή, είναι απαράδεκτο και πρέπει άμεσα να αποσυρθεί.


Μέχρι να αποσυρθεί εντελώς, το αξιολόγιο των γκαουλάιτερ της D.T:


Δεν υπογράφουμε, δεν συμμετέχουμε, δεν συναινούμε.


Αγνοούμε Διοίκηση, Διευθυντές, Προϊσταμένους.


Τσαμάζ – Τσαμαζάκια, Γερμανοί και Γερμανοτσολιάδες ας (αυτό) βαθμολογηθούν μεταξύ τους.


Καλούμε την ΟΜΕ-ΟΤΕ και τα σωματεία μέλη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις να πάρουν ξεκάθαρη θέση, καλώντας τα μέλη μας να μην το συμπληρώσουν.


Όσο για τη στάση της εργοδοτικής ΠΕΤ-ΟΤΕ (παρόλο που φέραμε το θέμα στην Ε.Ε στις 12 Γενάρη), να μην βγάλει μέχρι σήμερα ανακοίνωση και να πάρει θέση απέναντι στη Γερμανική διοίκηση, σε μας δεν προκαλεί καμία εντύπωση.
Για να καταλάβετε πόσο εργοδοτικοί είναι εκτός από το ότι λένε ξεκάθαρα ότι είναι υπέρ αυτού του αξιολογίου (ο πρόεδρος και τα δεκανίκια του των άλλων παρατάξεων) θα σας θυμίσουμε τα λόγια του εκπροσώπου της D.T από το βήμα της 30ης Συνέλευσης των Αντιπρόσωπων πέρυσι στην Τέμενη όπου επί λέξη είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΕΤ-ΟΤΕ για την υπεύθυνη στάση που κράτησε στο αξιολόγιο»!

Εμείς δεν θα συνθηκολογήσουμε!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΑΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου