Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

“ΑΤΥΧΗΜΑ” ; ΔΕΝ... ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ! Να διαλυθούν οι δολοφονικές ομάδες “ΔΙΑΣ” και “ΔΕΛΤΑ”


“ΑΤΥΧΗΜΑ” ; ΔΕΝ... ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!

Να διαλυθούν οι δολοφονικές ομάδες “ΔΙΑΣ” και “ΔΕΛΤΑ”

Έξω η αστυνομία από τις γειτονιές


Για άλλη μια φορά η δολοφονική αστυνομική ομάδα “ΔΙΑΣ” εμπλέκεται σε “ατύχημα”. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μία 7χρονη τσιγγάνα στο Μενίδι που είχε την... ατυχία να βρεθεί μπροστά στις ρόδες ενός από τους γνωστούς για την άθλια “οδική” συμπεριφορά τους μέλους της εν λόγω ομάδας.

Η συμπεριφορά της μηχανοκίνητης ομάδας “ΔΙΑΣ” στους δρόμους είναι αντανάκλαση της αρμοδιότητας τους: Να αστυνομεύουν τις ζωές μας σε κάθε πόλη, συνοικία και γειτονιά.

Καθημερινά είναι τα “ατυχήματα” στα οποία εμπλέκεται η Αστυνομία και ειδικά οι νεοσύστατες αυτές ομάδες, όπως αυτά που έχουμε ζήσει στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων (πχ 6/12/2009 επίθεση ενάντια στο μπλοκ του ΕΕΚ και παρολίγον θάνατος της σ. Αγγελικής Κουτσουμπού, 15/12/2010)

Το Μενίδι δεν είναι οποιαδήποτε πόλη, καθώς εκεί ζουν και εργάζονται οι Ρομά δηλαδή ένας σταθερός στόχος της κρατικής καταστολής.

Όταν η κρατική καταστολή συνδυάζεται και με το ρατσισμό, τότε κάθε “ατύχημα” είναι δυνατό, γεγονός που φάνηκε από το γεγονός ότι ο δολοφόνος της μικρής την έσυρε 150 μέτρα από το σημείο του χτυπήματος.

Γι' αυτό ο αιφνίδιος θάνατος μικρής έγινε αφορμή για βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των Ρομά και των ΜΑΤ.

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει την αστυνομική βία και παλεύει για για να διαλυθούν οι ομάδες “ΔΙΑΣ”, ΔΕΛΤΑ και η αστυνομία.

Οι ίδιοι που εξαπολύουν το όργιο καταστολής κατά των αγωνιστών, που ετοιμάζονται να χτίσουν τείχη στα ελληνοτουρκικά σύνορα και “αυτοκτονούν” μετανάστες στα Αστυνομικά Τμήματα είναι οι ίδιοι που λυμαίνονται τις κατακτήσεις των εργαζομένων και του λαού για να πληρώνεται στο διηνεκές το χρέος που οι εκείνοι δημιούργησαν, που επιχειρούν να μας γονατίσουν για χάρη του ΔΝΤ, της ΕΕ και των Ελλήνων καπιταλιστών.

Δεν μας τρομάζουν-Μας εξοργίζουν-Θα τους τσακίσουμε!


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΕΕΚ-Τροτσκιστές / www.eek.gr / eek@ath.forthnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου