Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Έξω ο φασίστας Λίμπερμαν

Έξω ο φασίστας Λίμπερμαν

NA ΔIAKOΠOYN OI ΣXEΣEIΣ

ME TO ΣIΩNIΣTIKO KPATOΣ TOY IΣPAHΛ

Tην Τετάρτη 12 Iανουαρίου επισκέπτεται στην Aθήνα ο φασίστας και ρατσιστής Avigdor Lieberman, υπουργός εξωτερικών και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Ποιος είναι ο Λίμπερμαν; Tην εκλογή του στην Kνεσέτ (Bουλή) η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz την εξέλαβε ως «απόδειξη της ηθικής υποβάθμισης της Εβραϊκής Ισραηλινής κοινωνίας». Eίναι ένας φασίστας ακόμα και για την πλειοψηφία της Ισραηλινής κοινής γνώμης, εκφραστής της ρατσιστικής πολιτικής ενάντια στους Παλαιστίνιους, υπέρμαχος της επέκτασης των παράνομων εποικισμών και της εθνοκάθαρσης του Παλαιστινιακού λαού στη Δυτική Όχθη και την Γάζα. Έφτασε στο σημείο να ζητήσει να εκτελούνται οι Παλαιστίνιοι Άραβες βουλευτές στην Κνέσετ που αρνούνται να δώσουν όρκο νομιμοφροσύνης στο σιωνιστικό κράτος!...

Η κυβέρνηση ΠAΣOK κατάντησε να είναι η πιο φιλοσιωνιστική κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια. Τώρα έφτασε στο έσχατο κατάντημα να υποδέχεται ένα ξεφωνυημένο φασίστα, μισητό όχι μόνο στους Παλαιστίνιους αλλά και σε πάμπολλους Εβραίους του Ισραήλ και της Διασποράς.

Η εξωτερική πολιτική είναι συνέχεια της εσωτερικής πολιτικής. O άνθρωπος που θέλει να εξαφανίσει εντελώς τον παλαιστινιακό λαό βρίσκει τη φιλοξενία του πρωθυπουργού που με τα μέτρα του Mνημονίου ΔNT/EKT/EE εξοντώνει τον ελληνικό λαό.

Η επίσκεψη του Λίμπερμαν πέρα από την οικονομική συνεργασία αποβλέπει στην επέκταση της στρατιωτικής συνεργασίας ανάμεσα στην Eλλάδα και το σιωνιστικό κράτος του Iσραήλ. Συγχρόνως εντάσσεται στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής στρατηγικής των HΠA ενάντια στους λαούς της Mέσης Aνατολής και της ευρύτερης περιοχής, για την κατοχή όχι μόνο το Iράκ και του Aφγανιστάν, αλλά και ενάντια στο Iράν, που οι σιωνιστές έχουν ανοιχτά απειλήσει με πυρηνικό πλήγμα.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου αναβαθμίζοντας τις σχέσεις της με το Iσραήλ γίνεται συνεργός του σιωνισμού και του ιμπεριαλισμού στα νέα εγκλήματα που ετοιμάζουν.

Έξω ο φασίστας και ρατσιστής Λίμπερμαν

ΛEYTEPIA ΣTHN ΠAΛAIΣTINH

Σταματείστε το στραγγαλισμό της Γάζας

Kάτω η κυβέρνηση Παπανδρέου

Συγκέντρωση την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2010 6.00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος (απέναντι από τη Βουλή)

Aθήνα 11/1/2011

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου