Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ:Νέα επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στην Κερατέα απόψε


Πρίν από λίγες ώρες ξεκίνησε ένας νέος γύρος βίας των ΜΑΤ σε βάρος των κατοίκων της ΚερατέαςΧημικά,πέτρες,.Μολότοφ και καταστροφές αυτοκινήτων των κατοίκων απο τα ΜΑΤ.
Συγκεκριμένα η αστυνομία επιτέθηκε εντελώς αναίτια εναντίον των κατοίκων που ήταν συγκεντρωμένοι στο μπλόκο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δημιουργία ΧΥΤΥ.Ο κόσμος απάντησε πετώντας πέτρες εναντίον των ΜΑΤ και λίγο αργότερα μολότοφ.
Η οδομαχία διήρκεσε μεγάλο χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκειά της οι αστυνομικοί χτύπησαν με τα γκλομπ τα σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτά..

Λίγο μετά τις 11 τη νύχτα και ενώ ήταν ακόμα αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος στο μπλόκο, οι διμοιρίες των ΜΑΤ πραγματοποίησαν και πάλι επιχείρηση για να τους απομακρύνουν χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος χρησιμοποιώντας και πάλι χημικά.

Κατά τη νέα αυτή επιχείρηση των αστυνομικών, ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ.
Η ένταση στην περιοχή συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, ενώ οι κάτοικοι εκτιμώντας τις προκλητικές κινήσεις των δυνάμεων καταστολής μιλούν για μακριά νύχτα.

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου