Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

Παμφθιωτική Συνέλευση Επιτροπών αγώνα στη Λαμία για τα διόδια


Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011 00:06


Παμφθιωτική Συνέλευση Επιτροπών αγώνα κατά των διοδίων, στο Εργατικό Κέντρο στη Λαμία το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στην οποία συμμετέχουν οι επιτροπές αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων-Πανελλαδικό συντονιστικό Λαμίας-Τραγάνας-Λοκρίδας-Μώλου-Στυλίδας.

Διαβάστε παρακάτω άρθρο του μέλους του Πανελλαδικού Αργύρη Αλεξίου με τίτλο: <<ΔΥΣΤΥΧΩΣ η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ , πάει να καπελώσει και το κίνημα των ΔΙΟΔΙΩΝ>>

Πανελλαδικό συντονιστικό των επιτροπών, ακρίβεια στοπ, έχει καλέσει η Επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Λαμίας Ενάντια στα Διόδια ,που είναι παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν έτσι να καπελώσουν το κίνημα των διοδίων. Εμείς οι επιτροπές αγώνα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ που είχαμε κάνει το 1ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ στις 12/12/2009 στο ΒΟΛΟ και είχαν συμμετάσχει και εκπρόσωποι της Ακρίβειας Στοπ , είχαμε συμφωνήσει να μην υπάρχει προεδρείο και γραμματεία κλπ. - και ότι εκπρόσωποι μας κάθε φορά είναι αυτοί, που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, με την λογική να αποφύγουμε το καπέλωμα από κάποιο κόμμα, όπως τώρα προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Να καταργηθούν τα διόδια πανελλαδικά λέμε εμείς και όχι να μεταφερθούν απλά πιο μακριά, ή να πληρώνουμε λιγότερα ,που λένε μερικές επιτροπές του συντονιστικού της ΒΑ. ΑΤΤΙΚΗΣ και κάποιοι λίγοι ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ από την ΠΙΕΡΙΑ(οι οποίοι μεθόδευσαν με τον ίδιο τρόπο το 2ο διασπαστικό πανελλαδικό και διαδήλωσαν μαζί με τους Χρυσαυγίτες,και στηρίζουν τώρα το 3ο διασπαστικό στην ΛΑΜΙΑ) τους οποίους δυστυχώς ακολουθεί η Επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Λαμίας Ενάντια στα Διόδια. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΟΝΟΙ τους χωρίς διαδικασίες, να κάνουν 2η απόπειρα πανελλαδικού χωρίς τις επιτροπές κατοίκων όλων των περιοχών στην ΛΑΜΙΑ, αποφασίζουν και διατάσουν, και απλά μας ειδοποιούν 2 μέρες πριν.Θα παραβρεθούν απ όλη την Ελλάδα εκπρόσωποι λέει, αλλά λένε την μισή αλήθεια , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μόνο που θα είναι μέλη ή επιρροές του πρώην ,πλέον, ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνήσαμε να υπάρχει ένα μπλοκ ενάντια στα διόδια που θα είναι εργαλείο του Πανελλαδικού Συντονιστικού και να έχει κλειδί η κάθε επιτροπή αγώνα ώστε να αναρτούνται όλες οι απόψεις ,αλλά οι παραπάνω πολίτες που ανήκουν σε διάφορες τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ κωλυσιεργούσαν ώστε αυτοί να έχουν αποκλειστικότητα στο μπλοκ diodiastop και να αναρτούν ότι αυτοί θέλουν, έτσι οι επιτροπές οι υπόλοιπες δημιούργησαν το http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/ και το www.oxidiodia.gr που παραπέμπει στο παραπάνω μπλογκ. Από τότε άρχισαν να διαφοροποιούνται και να κάνουν τις "δήθεν" πανελλαδικές συναντήσεις μόνο που αυτές οι συναντήσεις είναι των μελών των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ακομμάτιστων πολιτών. Εμείς οι υπόλοιπες επιτροπές που είμαστε απόλυτα πολιτικοποιημένοι και ανήκουμε σε όλους τους χώρους έχοντας αποκλείσει μόνο τους φασίστες και τους ρατσιστές από το κίνημα μας προχωρήσαμε στο 2ο Πανελλαδικό συντονιστικό τον Νοέμβριο του 2010 στον Μώλο Φθιώτιδας έχοντας συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και όλους τους χώρους. Τώρα που εμείς αποφασίσαμε μέσα από διαδικασίες συνελεύσεων των τοπικών επιτροπών να κάνουμε την ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ όλων των επιτροπών αγώνα το Σάββατο 15/1 στο εργατικό κέντρο ΛΑΜΙΑΣ αποφάσισαν οι ίδιοι να κάνουν ανοικτή συνέλευση του "δήθεν πανελλαδικού συντονιστικού" στη ΛΑΜΙΑ την 3η μάλιστα κατ αυτούς , και να οργανώνουν άνοιγμα διοδίων το απόγευμα την ίδια ώρα που εμείς έχουμε την ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ και ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ στα ΔΙΟΔΙΑ.ΑΝ δεν είναι αυτό καπέλωμα του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων του στη ΛΑΜΙΑ και διασπαστική κίνηση όπως χρόνια τώρα κάνουν όλες αυτές οι τάσεις μεταξύ τους τι είναι?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ καθώς και την Επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Λαμίας Ενάντια στα Διόδια, όπως η Επιτροπή Κατοίκων, πολιτών και εργαζόμενων Λαμίας Ενάντια στα Διόδια καθως και την Λαμιώτικη επιτροπή κατά των διοδιων του ΠΑΜΕ , ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 15/1 ΣΑΒΒΑΤΟ 6 μμ στη ΛΑΜΙΑ στο εργατικό κέντρο όπου θα βρεθούμε όλες οι επιτροπές αγώνα ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για να πάμε το κίνημα πιο πέρα και να πούμε ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΔΝΤ, ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ και τους ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΠΛΟΥ ΜΠΑΙ-ΠΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ , ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ, ΤΡΑΓΑΝΑΣ , για την ΚΥΡΙΑΚΗ 16-01 από τις 10,30 – 2,30μμ με αυτοκινητοπομπή , από όλες τις επιτροπές ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΓΚΡΙΘΕΙ και από την ανοιχτή συνέλευση του ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ,παράλληλα καλούμε και τη επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Λαμίας Ενάντια στα Διόδια να ακυρώσει την κινητοποίηση το απόγευμα στις 6,00μμ και να κάνουμε όλοι μαζί την Κυριακή 16-1-2011 το παμφθιωτικο άνοιγμα .


ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
για τις επιτροπές αγώνα ΤΡΑΓΑΝΑΣ και ΛΟΚΡΙΔΑΣ
μέλος του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου