Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

γίναμε μέλη του κινήματος ενάντια στα διόδια γιατί δεν αντέχαμε άλλο την αδικία εναντίον μας και εναντίον του μέλλοντος των παιδιών μας

ΔΥΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΓΙΑ 15΄
πηγή: www.oxidiodia.gr
Παραθέτουμε την επιστολή τους

Σήμερα 25 Μαρτίου στις 12.30 στα διόδια Ελευσίνας γινόταν το αδιαχώρητο από το μποτιλιάρισμα.
Υπήρχε ουρά 2 χιλιομέτρων και ο κόσμος είχε αγανακτήσει.

Οι χαρατσοεισπράκτορες δε προλάβαιναν να μαζεύουν το χρήμα και η τροχαία ανύπαρκτη. Μπροστά σε αυτή τη κατάσταση αυθόρμητα αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να ανοίξουμε όλες τις μπάρες των διοδίων για να απεγκλωβίσουμε τους οδηγούς.

Οι υπάλληλοι της Ολυμπίας Οδού σαστισμένοι έτρεχαν από πίσω μας προσπαθώντας να κατεβάσουν τις μπάρες αλλά εμείς επίμονα τις ανεβάζαμε πάλι υπό τον ήχο των κορναρισμάτων και των επευφημιών των οδηγών.
Είμασταν δύο αλλά για 15 λεπτά καταφέραμε να απελευθερώσουμε εκατοντάδες οδηγούς.
Ήταν μία αυθόρμητη πράξη που πηγάζει από την οργή και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί εναντίον των παρασιτικών εταιρειών που έχουν την απαίτηση να ξαναχρυσοπληρώσουμε για δρόμους που ήδη έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε ακόμα και εναντίον των παράσιτων πολιτικών που έχουν αναλάβει το ρόλο να ξεπουλήσουν το λαό σε όποιον τους λαδώσει και τους βοηθήσει να κρατηθούν στην εξουσία καλύτερα.
Δεν είμασταν αλλά γίναμε μέλη του κινήματος ενάντια στα διόδια γιατί δεν αντέχαμε άλλο την αδικία εναντίον μας, εναντίον των κόπων των γονιών μας και εναντίον του μέλλοντος των παιδιών μας.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στην αδικία, έχουμε πίστη στον αγώνα μας γιατί είναι δίκαιος.
Ν Μ
σχόλιο Επιτροπών: Ενα μεγάλο μπράβο στους συναγωνιστές μας. Δείχνουν τι πρέπει να κάνουμε όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου