Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΡΕΠΠΑ ΠΑΛΙΟΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 5/3/2011

Με επιτυχία έγινε για ακόμη μια φορά η κινητοποίηση. 2-3 αυτοκίνητα προπορεύονταν της αυτοκινητοπομπής και φθάνοντας μπροστά στον γκισέ των διοδίων ζητήθηκε πιστωτική απόδειξη. Η ταμίας φυσικά δεν μας την έδινε και κάλεσε τον επόπτη. Όταν ήρθε (ο έρμος!) μας ζήτησε ..άκουσον άκουσον! την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας! Και εκείνη την στιγμή επήλθε μια μικρή αντιπαράθεση μεταξύ επόπτη και οδηγού γιατί να ζητήσει ταυτότητα; Ποιός είναι και ποιός του έδωσε αυτή την αρμοδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου;

Το φινάλε ήταν να δημιουργηθεί μια ουρά από αυτοκίνητα περί τα 200 μέτρα στα οποία οι οδηγοί τους άρχισαν να κορνάρουν. Του λέμε ότι διαπράττει το αδίκημα της παράνομης παρακράτησης και παρακώλυσης συγκοινωνιών και αυτός ανένδοτος βγήκε έξω και μας άνοιξε την μπάρα να περάσουμε. Παρκάραμε στα δεξιά του δρόμου και φυσικά ήρθαν και οι υπόλοιποι συναγωνιστές οι οποίοι ανοίξανε τις μπάρες και αμέσως πήγαμε στον αστυνομικό που ήταν στο αυτοκίνητο του στο αντίθετο ρεύμα (προς Αθήνα) του αναφέραμε το συμβάν και του είπαμε ότι θέλουμε να υποβάλουμε μήνυση στον επόπτη και την ταμία. Βεβαίως μας είπε αλλά μετά την λήξη της κινητοποίησης (σημ. το αφήσαμε να περάσει έτσι γιατί τι φταίνε και αυτοί οι έρμοι).

Φυσικά αμέσως μετά πήρα τηλ. στο 1517 (τηλ. καταγγελιών ΣΔΟΕ). Βγήκε μια ευγενική κυρία η οποία με είπε να επικοινωνήσω στα τηλ. 2103426750 & 2103401111 τα οποία είναι τηλ. της ομάδας δράσης του ΣΔΟΕ. Πήρα στο δεύτερο τηλ. και με απάντησε μια άλλη ευγενική κυρία και της κατήγγειλα το γεγονός επώνυμα. Με είπε ότι η καταγγελία κατεγράφη και ότι θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατόν με την ΣΔΟΕ Λάρισας. Της ζήτησα εγώ προσωπικά το τηλ. της Λάρισας αλλά με είπε ότι δεν μπορεί να το βρει η ίδια εκείνη την στιγμή. Αλλά με υποσχέθηκε ότι θα το προωθήσει η ίδια.

Μένει το λοιπόν να δούμε αν και άλλη μια δημόσια υπηρεσία θα κυνηγήσει την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου» ή θα το αφήσουν έτσι και θα συνεχίσουν να κυνηγούν τον καημένο τον περιπτερά που πάω να πάρω τσιγάρα και του λέω Γιώργη αύριο βρε συ τα λεφτά γιατί τα ξέχασα σπίτι και δεν με κόβει απόδειξη και εκείνη την στιγμή μπαίνει κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και του κόβουν τον κ.......
Έτσι λοιπόν πρέπει να αντιδρούμε όλοι μας στην αυθαιρεσία των εταιριών οι οποίες βάζουν τους ίδιους τους εργαζομένους της να βγάζουν το φίδι από την τρύπα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!!
ΡΕΠΠΑ ΠΑΛΙΟΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ..ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!


Φιλικά και συναγωνιστικά
Παπαευσταθίου Βασίλειος
μέλος επιτροπών αγώνα Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου