Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Υπερεντατικά μαθήματα… καταστολής για να αντιμετωπιστούν οι απεργοί το φθινόπωρο!


Υπερεντατικά μαθήματα… καταστολής για να αντιμετωπιστούν οι απεργοί το φθινόπωρο!

πηγή: http://provoria.blogspot.com/2010/07/blog-post_592.html
Η κυβέρνηση περίμενε το καλοκαιράκι για να περάσει ήρεμα κι ωραία τα αντεργατικά μέτρα, αλλά τρέμει τις αντιδράσεις του Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό το λόγο, σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, πάρθηκε η απόφαση να ξεκινήσουν υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης των συγκεντρώσεων σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Την είδηση διαβάσαμε στη «Real News» και αντιγράφουμε σχετικά αποσπάσματα:
«Από υπερεντατικά σεμινάρια αντιμετώπισης πλήθους θα περάσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι αστυνομικοί όλων των αστυνομικών διευθύνσεων της χώρας, οι οποίοι συγκροτούν τις περιφερειακές διμοιρίες Αποκατάστασης Τάξης.
Την εκπαίδευση έχουν αναλάβει έμπειροι αξιωματικοί των ΜΑΤ από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν σαφείς εντολές από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να προετοιμάσουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο τους συναδέλφους τους ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αναμενόμενες κινητοποιήσεις για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης από τον Σεπτέμβριο.

(…) Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο είναι τα βασικά αντικείμενα των σεμιναρίων: η διάσπαση του πλήθους και η αποτελεσματική χρήση χημικών που διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους τα ΜΑΤ.

(…) Υπήρξε έντονη πίεση από την πολιτική ηγεσία προς το αρχείο της Αστυνομίας να υπάρχουν στις αρχές του Σεπτέμβρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που θα μπορούν να ελέγξουν μαζικές διαδηλώσεις».

Και, βέβαια, μην απορήσετε αν μάθετε ότι εντατική προετοιμασία για τον Σεπτέμβρη κάνει και ο... στρατός προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ελληνικός λαός, που απλά διαδηλώνει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του που λεηλατούνται από κυβέρνηση και τρόικα. Δυστυχώς, αυτή είναι η Δημοκρατία μας…

πηγή: tempo.gr

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010 19:00, ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ,ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ , ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ! ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή