Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΥΤΑ


Μεγάλη επιτυχία της συναυλίας με τον Μίλτο Πασχαλίδη και άλλους καλλιτέχνες, που έγινε το Σάββατο το βράδυ.Αρχή ενός γενικότερου συντονισμού, πέρα από χρώμα και ιδεολογικό πολιτικές διαφορές, για την αποφυγή της επιχειρούμενης καταστροφής της περιοχής.
Μεγάλη μέρα (νύχτα) για το Γραμματικό, η πετυχημένη αυτή συναυλία, ήταν η 1η που έγινε ποτέ στο χωριό και είναι μόνο η αρχή ενός γενικότερου συντονισμού, πέρα από χρώμα και ιδεολογικό πολιτικές διαφορές, για την αποφυγή της επιχειρούμενης καταστροφής της περιοχής μας.

Μπράβο στους συντελεστές της συναυλίας που κατάφεραν με τον τρόπο αυτό να βγάλουν τον αγώνα προς τα έξω. Χίλια μπράβο !!!!
Δεν είναι κατάλληλη η περίοδος τώρα να γίνει και ένα Φεστιβάλ χορού, τραγουδιού, θεάτρου με έδρα το Γραμματικό, με κεντρικό σύνθημα «ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ» και την αφιλοκερδή συμμετοχή επαγγελματιών καλλιτεχνών, ερασιτεχνών και άλλων ??????????

Μια γιορτή σʼένα εξαιρετικά χώρο της φύσης, ( στο Γραμματικό), όπου όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι από Μαραθώνα, Γραμματικό, Βαρνάβα, Νεας Μάκρης και όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν να δώσουν το παρόν στο Φεστιβάλ αυτό. Εκεί κάπου στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη ????

Κυριάκος Γκίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου