Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Θρηνούμε τον πρώτο μας νεκρό


από την ιστοσελίδα STOPCARTEL

Ο μεγαλος Αγωνιστής του Αντιμονοπωλιακού Αγώνα στην Ελλάδα Γιώργος Δρίτσας,ο αδάμαστος πολέμιος των μονοπωλίων άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί καθώς το σώμα του λύγισε δεχόμενο τις επιθέσεις των οικονομικά ισχυρών για πάνω από μία δεκαετία.Είναι ο Ανθρωπος που αποκάλυψε και νίκησε το μονοπώλιο της ΝΕΣΤΛΕ.
Ο Αγωνιστής που δίκασε τον πρόεδρο μιας Ανεξάρτητης Αρχής.Γενικός Γραμματέας του STOPCARTELαπό την ίδρυσή του,έδινε καθημερινά τις μάχες κατά των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων από κάθε μετερίζι.Το Ελληνικό Αντιμονοπωλιακό κίνημα τιμά τον μεγάλο Αγωνιστή Γιώργο Δρίτσα και υπόσχεται στούς Ελληνες πολίτες ότι θα συνεχίσει ανυποχώρητα τον μεγάλο αγώνα του.

Η κηδεία του εκλειπόντος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου στίς 12 το μεσημέρι από το Νεκροταφείο Ζωγράφου.

λιγα λογια για την δράση του εκλιπόντος (απο τον Γιώργο Κοσμόπουλο):

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Δρίτσας προσέφυγε το 2002 στην Επιτροπή Ανταγωνισμού καταγγέλοντας με ατράνταχτα στοιχεία τις παράνομες εγκληματικές πράξεις της πολυεθνικής εταιρείας ΝΕΣΤΛΕ στην ελληνική αγορά του καφέ.
Οι εγκληματικές πράξεις της ΝΕΣΤΛΕ αφορούσαν όχι μόνο την εταιρεία του η οποία καταστράφηκε από την πολυεθνική , αλλά τον έλληνα πολίτη-καταναλωτή ο οποίος πληρώνει τίς ακριβότερες τιμές καφέ στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου