Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

μια πολυ αγωνιστικη ημερα για την Eπιτροπη Αγωνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ Κατω Πατησιων





Σημερα 19 Μαιου ηταν μια πολυ αγωνιστικη ημερα για την Eπιτροπη Αγωνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ Κατω Πατησιων.
Αρχης γενομενης απο την επιτυχημενη παρεμβαση που εγινε απο πολλες δεκαδες συναγωνιστες στον ηλεκτρικο σταθμο Κ.Πατησιων με την βοηθεια συναγωνιστων και απο αλλες περιοχες. Η δραση μας εγινε σε εντονα φορτισμενο πολιτικα κλιμα, σε μια αστυνομοκρατουμενη περιοχη, θεατρο κοινωνικων συγκρουσεων τις τελευταιες μερες μιας και υπηρξε επιπροσθετα, λιγη ωρα πριν, μια ληστεια σε ενα κοσμηματοπωλειο- 100 μετρα απο τον τοπο της εκδηλωσης μας- με εναν συνανθρωπο μας (το θυμα της ληστειας) να χαροπαλευει στην εντατικη.
Οι συναγωνιστες των επιτροπων αγωνα αναρτησαν τα πανο τους σε ολη την πλατεια του σταθμου Κ.Πατησιων και με τις σημαιες και τη ντουντουκα εσπασαν το κλιμα τρομοκρατιας που προσπαθουν να επιβαλλουν σε ολη την περιοχη κρατος και παρακρατος.
Μοιραστηκαν εκατονταδες προκηρυξεις και εγιναν πολλες συζητησεις με τους κατοικους της γυρω περιοχης.
Εγινε καλεσμα σε κατοικους και περαστικους να παρευρεθουν στις ανοιχτες συνελευσεις μας, και εδειξαν εντονο ενδιαφερον για το κινημα και τις κινητοποιησεις μας. Μετα απο παρεμβαση 1 1/2 περιπου ωρας οι συναγωνιστες κατευθυνθηκαν σε μικρη πορεια με τα πανο, τις σημαιες και πλακατ στον χωρο της Ανοιχτης συνελευσης.

Αμεσως μετα εγινε η τακτικη ανοιχτη συνελευση της επιτροπης στον φιλοξενο χωρο της ΑΝΑΣΑ.
Εγινε ενημερωση για ολα τα τελευταια τεκταινομενα , και παρθηκαν αποφασεις για το τρεχον μελλον.
Τονισθηκε οτι θα πρεπει να δειξουμε ακομα πιο εντονο ενδιαφερον για το ταξιδι στην Πατρα στις 27 Μαιου, οπου θα διαδηλωσουμε μπροστα απο τα δικαστηριο, στην εκδικαση της αγωγης πολιτων της Πατρας εναντια στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ ΑΕ.
Γι αυτο θα πρεπει να δηλωσουμε συμμετοχη συντομα στο 6936741233 και στο 6977244740 .
Επισης αποφασιστηκε να ενισχυσουμε το διπλο ανοιγμα διοδιων την παρασκευη 20 Μαιου στην Ελευσινα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ στις 18:00 και στις 20:00 στην Αττικη οδο στη θεση Ρουπακι.
Επισης την Τριτη 24 Μαιου και ωρα 18:00 θα κανουμε παρεμβαση στο 7ο Νοσοκομειο του ΙΚΑ στην Καυτατζογλου υποστηριζοντας την σχετικη Επιτροπη Αγωνα. Οσοι συναγωνιστες μπορουμε καλο θα ειναι να την υποστηριξουμε !!!
Ακολουθως εκλεχτηκαν 3 συναγωνιστες που θα συμμετασχουν στο συντονιστικο των επιτροπων αγωνα. Οι αιρετοι αυτοι συναγωνιστες θα ειναι ανακλητοι , συμφωνα και με τις αποφασεις του 3ου Πανελλαδικου Συντονιστικου.
Επισης εκλεχτηκε εκπροσωπος εκ μερους της επιτροπης αγωνα Κ.Πατησιων για τις αναρτησεις στον ιστοτοπο του κινηματος (www.oxidiodia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου