Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, εκδικάζεται η αγωγή που έχει καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πάτρας μαζί με πολίτες, κατά της «Ολυμπίας οδού ΑΕ» (της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τον δρόμο καρμανιόλα Κορίνθου- Πατρών).

Αιτούνται την κατάργηση τόσο της σύμβασης παραχώρησης έργου, όσο και τη μη καταβολή διοδίων στον δρόμο καρμανιόλα.

Ο δρόμος αυτός θα έπρεπε να έχει αποπερατωθεί. Αντ΄αυτού ούτε ένα χιλιόμετρο δεν έχει παραδοθεί. Αποτέλεσμα είναι να γίνονται καθημερινά τροχαία ατυχήματα, πολλές φορές θανατηφόρα. Έτσι οι μεγαλοεργολάβοι δεν θα έπρεπε να εισπράττουν διόδια μετά τις 4/4/11 και να είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι.

Αντί για αυτό , μεγαλοεργολάβοι- κυβέρνηση- τροχαία σε αγαστή συνεργασία , στήνουν καρτέρι στο Ζευγολατιό , και με συμβατικά οχήματα (Οκτάβια Σκόντα) τιμωρούν με 200ευρώ τους οδηγούς που αρνούνται την κλεψιά.

Μένει τώρα στην δικαιοσύνη να αποδείξει την ανεξαρτησία της.

Πολλές φήμες κυκλοφορούν στην Πάτρα για προσπάθειες κουκουλώματος της υπόθεσης με την «αιτιολογία» περί μη εννόμου συμφέροντος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας.

Οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν πληρώνω» (www.oxidiodia.gr), θα δώσουν δυναμικό παρόν μπροστά στα δικαστήρια, όπως και στην διακοπείσα δίκη της 3/5/11. Μαζί με τις Επιτροπές Αγώνα της περιοχής θα έρθουν συναγωνιστές μας από όλη την Ελλάδα, καθώς και πούλμαν απο την Αθήνα. Σε όλη την διαδρομή θα ανοίγουμε όλα τα διόδια της Ολυμπίας οδού. Επίσης επί τόπου συνέλευση θα αποφασίσει για το άνοιγμα της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου.

Ζητάμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» - www.oxidiodia.gr

Δείτε το βίντεο απο την δράση των Επιτροπών Αγώνα στον δρόμο προς την Πάτρα την 3/5/11

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mNaD9HFm8u0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου