Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Μαζική η παρουσία του Κινήματος Δεν Πληρώνω και του Κοινωνικού του Ιατρείου.

Έγινε σήμερα Πέμπτη 17/10/13, στις 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, στην Αθήνα.
Την συγκέντρωση διοργάνωσαν Κοινωνικά Ιατρεία και φαρμακεία αλληλεγγύης του Λεκανοπεδίου.
Κύριο αίτημα ήταν η ελεύθερη πρόσβαση ολων των πολιτών στις δημόσιες δομές της Υγείας. Η αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου δεσμεύτηκ ότι οι άπορες και ανασφάλιστες επίτοκες θα ξεγεννούν χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Οψόμεθα και παραμένουμε σε ετοιμότητα. Το παρόν έδωσε το Κίνημα Δεν Πληρώνω και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω με πολυμελή παρουσία που έκανε αίσθηση.
Επίσης παρόντες ήταν πολλοί γιατροί , νοσηλευτές καθώς και συγγενείς ή και πάχοντες από χρόνια νοσήματα, όπως κατά πλάκας σκλήρυνση κλπ.
Είναι επιθυμητό και επιβεβλημένο να γίνονται τέτοιες δράσεις και για την διεκδίκηση Ελεύθερης, πρόσβασης στις δομές της Υγείας όλων των πολιτών , χωρίς εισιτήρια και χαράτσια. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κλείσει κανένα νοσοκομείο. Κανένας άνθρωπος χωρίς περίθαλψη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"...




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου