Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10/13, 9 πμ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Την τελευταία εβδομάδα, μετά τη διακοπή της δίκης της Κορίνθου, βιώσαμε τις απέλπιδες προσπάθειες του Μπόμπολα και των λοιπών μεγαλοεργολάβων-καναλαρχών να πτοήσουν το Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Μέσα από γκεμπελικά δημοσιεύματα της τελευταίας στιγμής στα καθοδηγούμενα ΜΜΕ τους, αλλά και με επισκέψεις της ΣΔΟΕ στο ιατρείο του Προέδρου της ΣΕ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλη Παπαδόπουλου, από όπου φυσικά έφυγαν με άδεια χέρια, νόμιζαν ότι θα καμφθεί το πνεύμα αγωνιστικότητας και αλληλεγγύης των μελών του Κινήματος.

Αντιθέτως, αυτού του χαμηλού επιπέδου πρακτικές, οι οποίες υποδηλώνουν τον τρόμο των μεγαλοκαρχαριών, κατάφεραν να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο τα μέλη, τους υποστηρικτές και τους αλληλέγγυους συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, με συνέπεια η αυριανή (Δευτέρα 14 Οκτώβρη, 9 πμ) απόβαση στην Κόρινθο να πραγματοποιηθεί με κόσμο διπλάσιο από την προηγούμενη φορά, παρά την σωματική κόπωση των δύο απανωτών παρουσιών μας μέσα σε διάστημα μίας μόλις εβδομάδας.
Το παρόν θα δώσουν, εκτός από τους εκατοντάδες συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω από τις τοπικές επιτροπές αγώνα, την Αθήνα και αλλού, μέλη του ΕΠΑΜ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΝΑ Μέτωπο πολιτών Κορινθίας κ.α.
Επίσης θα παρευρεθούν στο πλευρό των διωκομένων συναγωνιστών συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι σωματείων που έχουμε δώσει κοινούς αγώνες όπως των ηρωικών Χαλυβουργών, των εργαζόμενων στο Μετρό, του ΣΚΩΑ (καθηγητές Ωδείων), του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων και της Επιτροπής ΕΙΝΑΠ (Νοσοκομειακοί γιατροί).
Δεκάδες ψηφίσματα συμπαράστασης έχουν εκδοθεί από πολιτικά κόμματα, σωματεία, ομοσπονδίες και άλλες συλλογικότητες.
Αύριο, με υψηλό αγωνιστικό φρόνημα, πνεύμα νίκης αλλά και την γνώση περί του δικαίου του αγώνα μας, θα μεταβούμε στα δικαστήρια της Κορίνθου, προκειμένου να στηρίξουμε τον τίμιο αγώνα μας και να το διατρανώσουμε σε όλη την τοπική κοινωνία!
Δεν μας φοβίζουν-Μας ατσαλώνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου