Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΜΕΤETΡΕΨΑΝ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ

Για μια ακόμη φορά οι Νατοϊκές και Αμερικανικές Στρατιωτικές Δυνάμεις απέδειξαν τον υψηλό βαθμό οργάνωσης και προνοητικότητας τους. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με διάθεση ικανοποίησης των «πολυποίκιλων αναγκών» των Αμερικανών Μισθοφόρων, που με εντεινόμενους ρυθμούς μεταφέρονται στις βάσεις της Κρήτης, καθώς το νησί μετατρέπεται σε ορμητήριο της νέας ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Λιβύη, η Διοικητική Μέριμνα του 6ου Στόλου οργάνωσε την εσπευσμένη μεταφορά ιερειών του έρωτα από την Ανατολική Ευρώπη, με πτήση Τσάρτερ.

Η «ψυχαγωγία» των Μισθοφόρων αποτελεί κυρίαρχο μέλημα του Αμερικανικού Πενταγώνου κι έτσι στήνεται ολόκληρη ροζ βιομηχανία από τους ίδιους τους Αμερικανούς, καθώς στην Σούδα έχει στηθεί αερογέφυρα όπου αποβιβάζονται με αμερικανικά μεταγωγικά αεροσκάφη κατά εκατοντάδες Αμερικανοί πεζοναύτες, οι οποίοι, μετά από παραμονή 2-3 ημερών, επιβιβάζονται σε αμερικανικά πολεμικά πλοία, που καταφθάνουν στον κόλπο.

Πέρα από την απαραίτητη ανύψωση του ηθικού των Μισθοφόρων, η τελευταία κίνηση είναι επιτακτική μετά το μπαράζ καταγγελιών για την έξαρση σεξουαλικών επιθέσεων στις τάξεις του Αμερικανικού στρατού. Οι δολοφόνοι με στολή, που επί χρήμασι επιβάλλουν παγκόσμια τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα, αποδεικνύονται άγρια ζώα, που όταν δε πέφτουν με λύσσα πάνω στους λαούς που καταδυναστεύουν, επιτίθενται ο ένας εναντίον του άλλου.

Σύμφωνα με το NPR, “Το 2003, μια έρευνα γύρω από τις γυναίκες βετεράνους των ΗΠΑ έδειξε ότι το 30% είπαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού κατά τη στρατιωτική τους θητεία. Μια ίδια μελέτη βετεράνων του 2004, οι οποίοι ζητούν βοήθεια για την μετατραυματική αγχώδη διαταραχή (PTSD), έδειξε ότι το 71 % των γυναικών είπαν ότι είχαν υποστεί σεξουαλική επίθεση ή βιασμό κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους σύμβασης. Και μια μελέτη του 1995 γυναικών βετεράνων από τον πόλεμο του Κόλπου και προηγούμενων πολέμων, έδειξε ότι 90 % είχαν παρενοχληθεί σεξουαλικά!

Αν κάποιος θεωρήσει αυτά τα στοιχεία παρωχημένα, μπορεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις που σημειώνονται αυτή την περίοδο στο αεροπλανοφόρο USS Enterprise, που συχνά πιάνει στην Κρήτη, ενώ ήδη κατευθύνεται προς τη Λιβύη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα (qj-ioanna-iliadi.blogspot.com/2011/03/uss-enterprise.html), «πειθαρχικές "καμπάνες" για 50 περίπου αξιωματικούς του πληρώματος του ανακοινώθηκαν από το διοικητή του αμερικανικού στόλου ναύαρχος John C. Harvey, μετά τις αποκαλύψεις για παραγωγή ακατάλληλων βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσαν.
Σύμφωνα με το πόρισμα της μεγάλης έρευνας που έγινε για το θέμα, το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου Enterprise την περίοδο Οκτώβριος 2005 - Δεκέμβριος 2007 παρήγαγε κωμικά βίντεο, στα οποία απεικονίζονται τα μέλη του πληρώματος με συμπεριφορές απρεπείς για ένστολους, όπως μεταξύ άλλων σεξουαλικά υπονοούμενα και άλλες ακραίες συμπεριφορές. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η παραγωγή και μετάδοση των βίντεο περιέχει σημαντικές αποκλίσεις από τις προδιαγραφές προσωπικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς όσων υπηρετούν στο Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό. Επιπλέον, η έρευνα επιβεβαίωσε τη βαθιά έλλειψη κρίσης αξιωματικών, που παραβιάζει μακροχρόνια πρότυπα υποδειγματικής συμπεριφοράς που απαιτείται να έχουν όλοι όσοι υπηρετούν στου Ναυτικού, παραβιάζοντας το δημόσιο δίκαιο και τους ναυτικούς κανονισμούς».

Τρίχες!

Την ίδια στιγμή που το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ταλανίζεται από προβλήματα ηθικής, οι Κρητικοί επιχειρηματίες, χαρακτηριστικά δείγματα της ακεραιότητας, του πολιτισμού και των αξιών της ελληνικής αστικής τάξης, δίνουν απτά δείγματα Φιλοξενίας.

Προκαταβολικά λέμε ότι θα χαρακτηρίσουμε ως “κακοήθη” όποιον κατηγορήσει τους επιχειρηματίες ότι για τα δολάρια είναι ικανοί «να πουλήσουν και τη μάνα τους». Προς το παρόν τους αρκεί να πουλούν λευκή σάρκα, να εκμεταλλεύονται τη φθηνή και ανασφάλιστη εργασία των μεταναστών, τους οποίους απειλεί με απέλαση ο υπουργός Εσωτερικών Ραγκούσης, γιατί δε συγκέντρωσαν τα απαραίτητα ένσημα! Δεν είναι τυχαίο, ότι στην Κρήτη δραστηριοποιούνται μερικές από τις πιο εμετικές και επικίνδυνες Ναζιστικές Ομάδες, που με την κάλυψη των τοπικών κομματαρχών και της Αστυνομίας, τρομοκρατούν-προπιλακίζουν και επιτίθενται με σκοπό να σκοτώσουν εναντίον πρωτοπόρων μεταναστών εργατών αγωνιστών και μελών οργανώσεων του μαζικού εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος.

Αυτοί είναι οι όροι της «επιτυχημένης υποδοχής και φιλοξενίας» των αμερικανικών και νατοϊκών στόλων.

Και όλα αυτά μεταφράζονται σε ευρώ. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, «από 700.000 έως και 1.000.000 ευρώ εκτιμάται ότι άφησαν (τζίρο) στην αγορά των Χανίων και της γύρω περιοχής οι 4.800 αμερικανοί ναύτες που βγήκαν από το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ ”Harry Τruman” για πάσης φύσεως γλέντι και ψώνια κατά την πρόσφατη 3ημερη παραμονή του στη Σούδα».

Παράγοντες της αγοράς λένε ότι κάθε ναύτης κατά την έξοδό του ξοδεύει περίπου 150-200 ευρώ. Στην τελευταία του επίσκεψη βγήκαν από τα 6000 άτομα που επιβαίνουν, συν περίπου 400 του καταδρομικού, τα 4.800. Τα περισσότερα χρήματα ξοδεύονται, λένε από τα Χανιά οι γνωρίζοντες, στα …κορίτσια, τα στριτπιτζάδικα πάσης φύσεως και τα μπαρ. Αρκετοί πάντως αγοράζουν και τοπικά αναμνηστικά δώρα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η Σαπίλα του ελληνικού αστικού κατεστημένου και του επιχειρηματικού κόσμου δε χρειάζεται ούτε φύλλο συκής…

Αλήθεια: όλοι αυτοί, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη-καναλάρχες-εφοπλιστές-βιομήχανοι-τραπεζίτες, μαζί με την ιμπεριαλιστική Δύση, θα Διδάξουν στους εξεγερμένους λαούς της Μ.Ανατολής και Αφρικής, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου