Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ- ΖΗΤΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ



Εκπρόσωποι των εφοριακών εμφανίστηκαν στις τηλεοράσεις και δήλωσαν, ότι φοβούνται κοινωνική έκρηξη των φορολογουμένων, εξαιτίας των χαρατσιών.
 Είναι όντως ανησυχητικό να έχεις απέναντι σου  ανέργους, που ενώ δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι, τους ζητούν να πληρώσουν και από πάνω.
Ενώ οι αποφάσεις εξόντωσης του λαού λαμβάνονται στα γραφεία των Βρυξελλών, στις τράπεζες και στα γραφεία των κυβερνώντων, το ρόλο του "δημίου" καλούνται να τον παίξουν οι απλοί  υπάλληλοι της εφορίας. Βέβαια ο "δήμιος" έχει να φοβηθεί μόνο εάν δεχτεί να παίξει τον εκτελεστικό αυτό ρόλο.
Οι υπάλληλοι της εφορίας πρέπει να πουν και αυτοί ένα μεγάλο ΟΧΙ.
ΟΧΙ στην χρησιμοποίηση τους σαν ιμάντα εφαρμογης των αντισυνταγματικών εξοντωτικών μέτρων των τροϊκανών σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.
Στην γνωστή ταινία του Μάικλ Μουρ για τις κατασχέσεις σπιτιών στις ΗΠΑ, ο σερίφης μιας πολιτείας, παρά τους νόμους, τις άνωθεν εντολές και τις πιθανές επιπτώσεις σε βάρος του, αρνήθηκε να εφαρμόσει το γράμμα του νόμου.
Αρνήθηκε να εκτελέσει αποφάσεις εξώσεων και κατασχέσεων των σπιτιών οικογενειών, απο τις τράπεζες.
Όλοι στη ζωή μας πρέπει να σηκώσουμε κάποια στιγμή τα ανάστημα μας απέναντι στην ανομία των άδικων νόμων.
 Πρέπει να διαλέγουμε στρατόπεδο.
 'Η με τους ταξικούς αδελφούς μας , το 99% του πληθυσμού, ή με τα λαμόγια που αποτελούν το 1%.
Πρέπει οι συνδικαλιστικοί φορείς των εφοριακών να πάρουν θέση και να αρνηθούν να γίνουν οι εκτελεστές εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, που αδυνατούν όχι μόνο να πληρώσουν τους κεφαλικούς φόρους, αλλά να πληρώσουν  τα  απαραίτητα για την επιβίωση.
Δεν είναι τα αστυνομικά κατασταλτικά μέτρα που θα λύσουν το πρόβλημα των εφοριακών.
 Είδαμε πόσο τραγικά, με 5 νεκρούς, κατέληξε η υπόθεση της έξωσης ενός σπιτιού στην "προηγμένη"  Γερμανία.
Βλέπουμε τις καθημερινές αυτοκτονίες- πολιτικές δολοφονίες συνανθρώπων μας που οδηγούνται στην απόγνωση.
Πρέπει, ακόμη και αν οι συνδικαλιστικοί φορείς των εφοριακών αρνηθούν να πάρουν την σωστή θέση στο πλευρό της κοινωνίας, ο κάθε εφοριακός σαν άτομο να δημιουργήσει με άλλους ευσυνείδητους  συναδέλφους του , αλλά και με κάθε έναν που θέλει, ομάδες αντίστασης στα μέτρα της κυβέρνησης της τρόικας.
Εμείς σαν Κίνημα Δεν Πληρώνω έχουμε δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι κανένας συνάνθρωπος μας δεν πρέπει να μείνει χωρίς στέγη. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
Θα είμαστε στο πλευρό όλου του λαού αλλά και κάθε εφοριακού υπαλλήλου που θα θελήσει να σταθεί στο πλάι των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου