Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.oxidiodia.gr


ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.oxidiodia.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ- ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ-ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!


Καλή η υποστήριξη των δημάρχων αλλά το κλειδί βρίσκεται στα χέρια των πολιτών

Ολοένα και περισσότεροι δήμαρχοι παίρνουν θέση κατά των χαρατσιών. Οι θέσεις τους έχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με την πολιτική τους τοποθέτηση, τις πιέσεις που δέχονται απο τους πολίτες κλπ. Όμως όσο καλή και θετική είναι η στάση των δημάρχων αυτών πρέπει να ξέρουμε ότι η λύση μπορεί να δοθεί μόνο μέσα απο τις αυτοοργανωμένες απο τα κάτω κινήσεις των πολιτών. Ελπιδοφόρο γεγονός ότι όλο και σε περισσότερες γειτονιές γίνονται λαϊκές συνελεύσεις που αποφασίζουν δράσεις διαμαρτυρίας, ευαισθητοποίησης των πολιτών και οργάνωσης από τα κάτω.
Ήδη εκτός από το κίνημα μας, έχουν προχωρήσει και άλλες συλλογικότητες σε έμπρακτη δράση ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης (;;) της τρόικας, με τους υποταχτικούς τους της ΔΕΗ, να μας βυθίσουν στο σκοτάδι. Κλειδί στην όλη προσπάθεια είναι ο συντονισμός, από τα κάτω, όλων αυτών των εστιών αντίστασης με στόχο, όχι μόνο την άμυνα μας, αλλά και μια συνολική πάλη ανατροπής ενάντια σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας γυρίσουν στον μεσαίωνα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.Για μια κοινωνία στο φώς , χωρίς αφεντικά και γραφειοκράτες.
ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.denplirondenplirono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου