Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΙΛΑΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ 24η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!


Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, δηλώνει απερίφραστα και εμφατικά, την συμπαράταξη του με τον αγώνα των απολυμένων και των εργαζομένων στην "Ελληνική Χαλυβουργία".
Ο αμετάκλητος, αταλάντευτος απεργιακός αγώνας διαρκείας των εργαζομένων, μας εμπνέει και δείχνει το δρόμο σε όλο το λαό που θέλει να εναντιωθεί σε αυτό το σάπιο σύστημα των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων, των βιομηχάνων και των πολιτικών τους καμαριέρων, που μας μαυρίζουν τη ζωή και μας σπρώχνουν στο σκοτάδι.
Η αλληλεγγύη του Κινήματος Δεν Πληρώνω προς τους αγωνιζόμενους εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας, διατρανώθηκε την Τετάρτη 23 Νοέμβρη, όπου το Κίνημα τους επισκέφτηκε και τους συμπαραστάθηκε, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα συγκεντρώσει τρόφιμα προκειμένου να καλύψει κάποιες από τις ανάγκες των απεργών και των οικογενειών τους καθώς και άλλες δράσεις και ενέργειες αλληλεγγύης και κοινού αγώνα.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, αποτελεί σάρκα από τη σάρκα του αγωνιζόμενου λαού και του εργατικού κινήματος και θα συντάσσεται με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό του κάθε ένα που πλήττεται από τη χούντα της τρόικα και των μνημονίων.
Κανένας μόνος του στην κρίση!
Συνεχίζουμε τον μαραθώνιο αγώνα μας, με ακόμα περισσότερη δύναμη, οργανώνουμε τις δυνάμεις μας με αλληλεγγύη και συλλογικότητα και στοχεύουμε στην τελική νίκη!
Γιατί εμείς είμαστε το 99% του πληθυσμού, που παράγουμε τα πάντα και αυτοί το 1%, οι κηφήνες και τα τσιράκια τους που μας εκμεταλλεύονται...
Γιατί δεν τα φάγαμε μαζί, τα φάγαν μόνοι τους και τώρα μας ζητάνε να πληρώσουμε με το αίμα μας, το μέλλον μας, τα όνειρά μας...
Γιατί το μόνο πραγματικό δίλημμα είναι 'Η ΕΜΕΙΣ 'Η ΑΥΤΟΙ...
Γιατί το μόνο που τους επιφυλάσσουμε είναι μια θέση στον καιάδα της ιστορίας...
Εμπρός λοιπόν, σαν μια ατσάλινη γροθιά, στο δρόμο για την ελευθερία!
ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ!
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου