Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Φόρος τιμής σε νεαρή Γερμανοτουρκάλα που σκοτώθηκε για να προστατεύσει δύο έφηβες

Χίλιοι άνθρωποι παρευρέθηκαν στην κηδεία της Τουγτσέ Αλμπαϊράκ, μιας φοιτήτριας γερμανοτουρκικής καταγωγής, η οποία χτυπήθηκε και πέθανε, αφού υπερασπίστηκε δύο έφηβες σε ταχυφαγείο στη Γερμανία ....και η οποία χαρακτηρίστηκε «ηρωίδα» για το θάρρος της.

Μετά την νεκρώσιμη τελετή, στην οποία παρέστησαν τοπικοί αξιωματούχοι ενώ κυμάτιζαν η τουρκική και η γερμανική σημαία, η σορός της Τουγτσέ αναμένεται να μεταφερθεί στη γενέτειρά της, το Μπαντ Ζόντεν-Ζαλμούνστερ, όπου και θα αποτεφρωθεί.

Το επεισόδιο το οποίο στοίχισε τη ζωή στη νεαρή φοιτήτρια σημειώθηκε το βράδυ της 14ης προς τη 15η Νοεμβρίου σε εστιατόριο McDonald’s στο Όφενμπαχ, προάστιο της Φρανκφούρτης. Το εστιατόριο πλήρωσε την Τρίτη μια ολόκληρη σελίδα στην εφημερίδα Bild για να αποτίσει φόρο τιμής «σε αυτή την εξαιρετική γυναίκα».

Η Τουγτσέ καθόταν σε ένα τραπέζι με φίλους της όταν άκουσε από τις τουαλέτες τις φωνές δύο εφήβων. Τότε επενέβη για να τις υπερασπίσει από μια μικρή ομάδα ανδρών που τις παρενοχλούσε.

Λίγο αργότερα, στον χώρο στάθμευσης του εστιατορίου, η φοιτήτρια χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος. Νοσηλευόταν σε κώμα και δύο εβδομάδες αργότερα, την ημέρα των 23ων γενεθλίων της, υπέκυψε.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου