Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΙΧ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΑΠΟΚΡΟΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ


Μόνο σε έναν δήμο που δήμαρχος είναι ο Καμίνης μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Στην οδό Βλαστού 9-11 στα Πατήσια, συμπολίτης μας είδε ξαφνικά ένα γερανοφόρο όχημα να σταθμεύει κάτω από το σπίτι του και να θέλουν να του πάρουν το κανονικά σταθμευμένο ΙΧ του. Όταν κατέβηκε κάτω και ζήτησε το λόγο απο του δημοτικούς υπαλλήλους, που κυριακάτικα θυμηθηκαν να κάνουν το "καθήκον" τους (τρομάρα τους) αυτοί του δήλωσαν ότι το αυτοκίνητο του είναι σε ακινησία και εγκαταλελειμένο. Το εξωφρενικό είναι ότι ούτε του έδειξαν  κανένα χαρτί, ούτε του κόλλησαν αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο. Αρνήθηκαν να του επιδείξουν οποιοδήποτε χαρτί της ιδιότητας τους και αρνήθηκαν να μιλήσουν σε δικηγόρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. Μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω του πυρήνα Πατησίων έσπευσαν σε συμπαράσταση του ανθρώπου, ο οποίος να σημειωθεί ότι έχει σύζυγο που πάσχει από καρκίνο.

Έτσι σε λίγο οι δοσίλογοι της τρόικας θα μας παίρνουν όχι μόνο τα αυτοκίνητα μας αλλά και τα σπίτια μας.
Θα τους το επιτρέψουμε;

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! 

Η εξελιξη της υποθεσης:

ΦΩΤΟ- Έληξε με νικη των κατοικων και της αλληλεγγυης το επεισοδιο στα Κ.Πατησια

Μπροστα στην επίμονη και ανυποχωρητη σταση των γειτόνων και των μελων του Κινηματος Δεν Πληρωνω ...αποχωρησαν τελικα απρακτοι οι υπαλληλοι του δημου Αθηναίων , του δημαριτη κυρίου Καμινη. Η αστυνομικοι που ηλθαν μετα απο κληση τοσο των δημ.υπαλληλων, οσο και του ιδιοκτητη του ΙΧ, δηλωσαν οτι αυτα τα πραγματα ειναι πρωτοφανη και οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα ο δημος να παιρνει με το ετσι θελω τα αυτοκινητα του κοσμου που ειναι παρκαρισμενα μπροστα στα σπιτια του, αφου μαλιστα διαθετουν ολα   τα απαραιτητα εγγραφα και εχουν κανονικα τις πινακιδες κυκλοφοριας.
Πιστευουμε οτι αυτες οι ενεργειες ειναι προπομποι για τις κατασχεσεις κινητης και ακινητης περιουσιας που ετοιμαζουν οι κατοχικες δυναμεις της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού και οι γερμανοτσολιάδες τους σε όλα τα επίπεδα.
Ενα μεγαλο μπραβο στους συναγωνιστες μας του Κινήματος Δεν Πληρωνω Πατησιων που επεδειξαν γρηγορα αντανακλαστικα αλληλεγγυης και ετσι ξεσηκωθηκε ολη η γειτονια εναντια σε αυτους που θελουν να μαυριζουν τις ζωες μας.
Ηδη μπηκαν οι βασεις της δημιουργιας μιας επιτροπης αντιστασης και αντεπιθεσης απο τους κατοικους της γειτονιας.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

(Οι φωτο ειναι των συναγωνιστων Νικου Κοκοτσακη και Γιαννη Τσιπλακου)


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου