Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

Για τον νέο νόμο "χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω"..
 
Με έναν ανήθικο, αποπροσανατολιστικό και κανιβαλιστικό νόμο προσπαθουν να μας στρέψουν τον ένα απέναντι στον άλλον προκειμένου τα μεγαλολαμόγια του κράτους των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών να μας ληστεύουν ανενόχλητοι. 
Όσο εμείς, κατά το γνωστό "διαίρει και βασίλευε" θα τσακωνόμαστε με τον σουβλατζή ή τον καφετζή για το ένα ευρώ που δεν μας έκοψε απόδειξη, αυτοί θα κλέβουν εκατομμύρια κάτω από την μύτη μας δολοφονώντας έναν ολόκληρο λαό.

Που είναι ο νόμος για όλους αυτούς τους μεγαλοβιομήχανους,   τους καναλάρχες, τους μεγαλοεκδότες και λοιπά λαμόγια που έκλεβαν "νομότυπα" εκατομμύρια , μην πληρώνοντας τα χαράτσια , τη στιγμή που αυτοί που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους επιβάλουν διακοπή ρεύματος ή δικάζουν άρρωστους, άνεργους και ανήμπορους συμπολίτες μας;
Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί απο τους κυβερνητικούς απατεώνες που θέλουν να μας μετατρέψουν σε μια κοινωνία κανιβάλων για να τρέφονται τελικά αυτοί από τις σάρκες μας.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν έχει καμιά σχέση με το "χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω", όπως προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά διάφορα παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ. 
Αντίθετα,
Όλοι μαζί λέμε: Δεν τσιμπάμε στα κόλπα σας! 
Ενωμένοι σαν μια γροθιά πρέπει να τους πετάξουμε όλους αυτούς, τροϊκανούς και τις πολιτικές καμαριέρες τους, στον καιάδα της ιστορίας.
το σχετικό δημοσίευμα:
 Έτοιμος ο νέος νόμος «Χωρίς απόδειξη δεν πληρώνω»...
Έτοιμη είναι η νέα διάταξη του υπουργείου Ανάπτυξης, σύμφωνα με την οποία οι καταναλωτές που δεν θα λαμβάνουν την απόδειξη παροχής υπηρεσίας και εμπορεύματος, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό.
Η υποχρέωση αυτή αφορά δικηγόρους, γιατρούς, ηλεκτρολόγους, ταξί, υδραυλικούς, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, μπαρ κ.λπ., όπως και σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρικών κ.ά.
Οι καταναλωτές θα παίρνουν δωρεάν το προϊόν ή θα αγοράζουν χωρίς αντίτιμο την υπηρεσία, ενώ οι επιχειρηματίες θα υποχρεωθούν και στην ανάρτηση αυτής της νέας διάταξης στους χώρους των καταστημάτων τους ή στους τιμοκαταλόγους, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν άμεσα να τιμωρούν... τους επιτήδειους που φοροδιαφεύγουν μη αποδίδοντας τον ΦΠΑ.
"Eάν ο πελάτης ζητήσει την απόδειξή του και ο καταστηματάρχης αρνηθεί να την εκδώσει, μπορεί να καταγγείλει το γεγονός στις αρμόδιες αρχές και φυσικά μπορεί να αρνηθεί την αγορά, να αφήσει τα προϊόντα και να αποχωρήσει, όχι όμως να τα πάρει και να φύγει χωρίς να πληρώσει. Η κίνηση αυτή είναι παράνομη και πληροί την αντικειμενική υπόσταση του ποινικού αδικήματος της κλοπής, οπότε ο καταναλωτής μπορεί να εμπλακεί σε περιπέτειες, τις οποίες και ο ίδιος προφανώς δεν επιθυμεί". Αυτό υπογραμμίζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου στο πλαίσιο των ανακοινώσεων από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για θέματα αγοράς και με αφορμή τις εξαγγελίες για το μέτρο της άρνησης πληρωμής από τον καταναλωτή σε περίπτωση μη έκδοσης αποδείξεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου