Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΤΗΣΙΑ- 7ο ΙΚΑ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ- ΠΕΜΠΤΗ 11/10, 6 μμ



ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Στην περιοχή των Πατησίων ο υπουργός Λυκουρέντζος, σε συνέχεια του καταστροφικού έργου του Λοβέρδου, αποφάσισε σε μία νύχτα το ΚΛΕΙΣΙΜΟ του 7ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ. Η ίδια συμμορία δε, οδήγησε στο κλείσιμο της μεγάλης εφημερίας του Γ.Ν Πατησίων και καταβάλλει προσπάθειες για το κλείσιμό του και τη μεταφορά του προσωπικού στο Γ.Ο.Ν.Κ της Κηφισιάς.
 Όλα αυτά σε μια συντεταγμένη προσπάθεια τρόικα-κυβέρνησης και διοικητών διαφόρων βαθμίδων των νοσοκομείων, να διαλύσουν τη δημόσια υγεία, να αποκλείσουν τους ασφαλισμένους από το δικαίωμα στο φάρμακο. Το αποτέλεσμα το όποιο έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται είναι ο λαός να πεθαίνει από παθήσεις που μέχρι στιγμής ήταν ιάσιμες και να μειώνεται το προσδόκιμο επιβίωσης. Θέλουν μια κοινωνία στην όποια ο πλούσιος θα επιβιώνει και ο φτωχός θα πεθαίνει. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε! Δε θα τους περάσει!
Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζί με τα Σωματεία των Εργαζομένων στο Γ.Ν Πατησίων και το 7ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ και άλλους φορείς της περιοχής, σας καλεί στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το 7ο Θεραπευτήριο στην οδό Καυτατζόγλου, την Πέμπτη 11 Οκτώβρη στις 5μμ και στη διαδήλωση που θα ακολουθήσει.
Τα νοσοκομεία μας μπορούμε να τα διασώσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, κάτοικοι, φορείς και εργαζόμενοι με τον αγώνα μας.
Παράλληλα με τη μάχη για δημόσια δωρεάν υγεία, το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ίδρυσε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, το οποίο θα λειτουργεί από εθελοντές συναγωνιστές και αλληλέγγυους και θα εξετάζει ΔΩΡΕΑΝ κατόπιν ραντεβού, τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Επίσης το Κίνημα Δεν Πληρώνω λειτουργεί Τράπεζα Αίματος για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Κεντρικά Γραφεία: Kαυτατζόγλου 35, Πατήσια
Κάθε Τρίτη 7.30 μμ ανοιχτή συνέλευση στα γραφεία μας.
Τηλ.επικοινωνίας: 2110192839,  6973854756, 6947441050
e-mail: epitropes2010@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου