Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ

Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι σε αγώνες για να μην κλείσει το Νοσοκομείο
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Προς :  Διοικητή ΓΟΝΚ Αγ. Ανάργυροι και ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
                Αναπληρώτρια Διοικήτρια ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
    1η ΥΠΕ (Διοικητής, Υποδιοικητές)
    Υπουργείο Υ.Υ.Κ.Α (Γραφείο Υπουργού)
Κοιν. : ΕΙΝΑΠ
    ΟΕΝΓΕ
    Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Αθήνα 29/06/2012
Οι ιατροί του ΓΝ Πατησίων διεκδικούν τις δεδουλευμένες εφημερίες από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου περικοπή περίπου 30% στις εφημερίες όλων των ιατρών του Νοσοκομείου, αυθαίρετα, χωρίς αυτό να βασίζεται σε σχετικό έγγραφο του Υπουργείου. Οι ιατροί παραμένουν απλήρωτοι όσον αφορά τις εφημερίες τους για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο και Μάϊο. 
Οι ιατροί του ΓΝ Πατησίων δεν πρόκειται να δεχθούν καμία αυθαίρετη περικοπή των εφημεριών τους και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Για το λόγο αυτό προχωρούν στις παρακάτω κινητοποιήσεις.
Από την Τετάρτη 20/06/2012 οι ειδικευόμενοι της Χειρουργικής κλινικής και της Οφθαλμολογικής κλινικής (στην πλειοψηφία τους) του Νοσοκομείου τελούν υπό επίσχεση εργασίας χωρίς εφημεριακή κάλυψη. Η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου με σχετικό έγγραφο το οποίο έχει καταθέσει ξεκινά επίσης επίσχεση χωρίς εφημεριακή κάλυψη από την Δευτέρα 02/07/2012.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν συναινούμε σε κανένα είδος απλήρωτης εργασίας και επιφυλασσόμεθα κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
                                                          
                                                          ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΠ Γ.Ν. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου