Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Θέλουν να κλείσουν κρεβάτια στο ΓΝ Πατησίων 4 μέρες πριν τις εκλογές!


            Στα μουλωχτά 4 μέρες πριν τις εκλογές, ο δήθεν υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας του ΥΥΚΑ Κωτσιόπουλος ζητά από ΔΣ νοσοκομείων να εγκρίνουν μέχρι 13/6/12 νέους κουτσουρεμένους οργανισμούς. 
Ετσι ζητά από το ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων ΓΟΝΚ Άγιοι Ανάργυροι και ΓΝ Πατησίων να εγκρίνει στις 13/6/2012 νέο οργανισμό για το ΓΝ Πατησίων που μειώνει τις κλίνες του από 115 σε 88 και ουσιαστικά σε 80! Βάζει δηλαδή ταφόπλακα στο ΓΝ Πατησίων. 
Καλούμε ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ και πολιτικά κόμματα να παρέμβουν στον Υπουργό για να σταματήσει άμεσα αυτό το αίσχος. 
Καλούμε όποιον και όποια μπορεί να έρθει αύριο στις 11 το πρωί στο ΓΝ Πατησίων, ώστε να μεταβούμε μαζικά μαζί με το Σωματείο στο ΓΟΝΚ που θα γίνει το ΔΣ και να αποτρέψουμε κάθε συζήτηση για εγκριση του νέου οργανισμού που διαλύει το ΓΝ Πατησίων. 

Επισυνάπτεται η σημερινή απόφαση του έκτακτου ΔΣ του Σωματείου του ΓΝ Πατησίων.
 
Πρωτοβουλία Εργαζομένων ΓΝ Πατησίων 


                   ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                            1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ
  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»
                    Χαλκίδος 15 – 17  τ.κ. 11 43  Αθήνα
          Τηλ. Επικ. 213 – 20 56 100 - Fax: 213 – 25 14 417
     ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»
                                                                        Αθήνα 12/6/12


ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.

Έκπληκτο το ΔΣ του Σωματείου του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» πληροφορήθηκε ότι κατόπιν εγγράφου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, ζητείται από το Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γ.Ο.Ν.Κ. «Άγιοι Ανάργυροι» και Γ.Ν.Α. «Πατησίων» που θα πραγματοποιηθεί αύριο 13/6/2012,  να εγκρίνει Οργανισμό 88 κλινών για το Γ.Ν.Α. «Πατησίων».
Θεωρούμε απαράδεκτη την ενέργεια από μία υπηρεσιακή κυβέρνηση, καθώς αφορά σημαντικότατη Διοικητική μεταβολή  τέσσερις (4) μόλις ημέρες πριν τις εκλογές.
Καλούμε το Υπουργείο να σταματήσει άμεσα όλες αυτές τις παράνομες και απαράδεκτες ενέργειες.
Καλούμε το Σ.Δ. του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» και το Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γ.Ο.Ν.Κ. «Άγιοι Ανάργυροι» και Γ.Ν.Α. «Πατησίων» να μην πάρουν καμία σχετική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου